1 2 3
Різдвяний подарунок Друкувати Написати листа
Понеділок, 11 січня 2016 10:50


Напередодні Різдва працівники Глобинського  відділу поліції  отримали подарунок від Глобинської міської ради – 32-дюймовий монітор  до системи відео спостереження. В нашому місті Глобине  основні магістралі міста та місця з  масовим  перебуванням громадян обладнані сучасними  камерами відео спостереження. Такі заходи сприятимуть дотриманню громадського порядку, адже дадуть змогу виявляти правопорушників та мають стати  в нагоді при розкритті злочинів, що можуть мати місце в нашому місті.

5 січня 2016 року до Глобинського відділу поліції ГУНП в Полтавській області  міський голова Станіслав Джусь  та в приміщенні чергової частини відділу поліції передав монітор начальнику відділу поліції Олександру Коцару. Вже цього ж дня  спеціалістами було проведено підключення даного монітору до системи відео нагляду. До речі, вже в цьому місяці  декілька камер відео спостереження будуть у вільному доступі   на сайті міської ради. І кожен хто матиме таке бажання зможе поцікавитися тим, що відбувається на центральних вулицях  нашого міста чи в громадських місцях з власної оселі чи квартири зайшовши на сайт міської ради та відкривши сторінку  з відеокамерами міста. Таку можливість вони матимуть,  як в реальному часі,  так і в минулому, варто буде лише вказати дату та час  бажаного перегляду.

Такий захід,  на переконання депутатів міської ради, які приймали рішення про обладнання в Глобине камер відео спостереження, буде стримувати правопорушників від негідних вчинків вандалізму щодо громадського майна, вчинення інших правопорушень громадського порядку, адже тепер їх вирахувати та встановити особу, як кажуть- справа техніки…

alt

Під час передачі монітору в  черговій частині Глобинського відділу поліції

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада