1 2 3
Кому радість і втіха, а кому й турбота Друкувати Написати листа
Середа, 06 січня 2016 11:50


Саме так можна сказати про сніг, що випав в ніч перед Різдвяним вечором з 5 на 6 січня цього року в нашому місті. Невеличкий   прошарок пухнатого білого снігу,   що вкрив землю,  разом із зниженням морозів,  є звісно втіхою для малечі  та безумовно вселяє святковий різдвяний настрій  дорослим.

А от працівникам комбінату комунальних підприємств нашого міста - це додаткові  турботи, адже потрібно і вулиці зробити безпечними для проїзду, і тротуари розчистити  для зручного користування   ними. Тож турбот хоч відбавляй.

Слід зауважити,  що цього року комунальники заздалегідь підготувалися до зимового періоду: заготували вдосталь піску, в справному стані утримують відповідну снігорозчищувальну і сумішо-розкидальну техніку.

Отож,  зранку  в Глобине комунальники  вже  працювали, щоб свято Різдва глобинці та гості міста зустрічали не дуже зважаючи на ті труднощі, які створюють погодні умови. На центральних магістралях міста розкидається суміш піску, щоб проїзд автотранспорту був безпечним. А от на розчищенні від снігу тротуарів задіяний,  придбаний міською радою для потреб комунального господарства, мотоблок з начіпним обладнанням для розчищення снігу. До речі,  така сучасна техніка в нашому місті  для очищення тротуарів використовується вперше. Та якість таких робіт говорить сама за себе, і кожен, хто бачив роботу комунальників,  мав змогу в цьому переконатися. І хоч зрозуміло, що цього замало, але всім скептикам, всім, хто розпинався, що міська рада погано працює  скажемо одне: коли міський голова Станіслав Джусь очолив міську раду, після обрання його в 2010 році на цю посаду, майно міського комунального підприємства було, взагалі, арештоване за борги і сама доля збанкрутілого підприємства була під питанням самої можливості його подальшого  існування. Все йшлося до того, що громада могла лишитися свого комунального підприємства, а всі послуги могли надавати   приватні фірми. Зрозуміло, що вартість таких послуг б була захмарною  та обтяжливою для жителів міської ради.   Тож те, що вдалося і   комунальне підприємство зберегти і з року в рік зміцнювати його матеріальну базу – це великий успіх. І успіх не лише міської ради,  але і всієї громади.

Залишається  лише  надіятись,  що працівники комунального підприємства та його керівники зуміють і надалі  своєчасно та належним чином долати всі примхи зимової погоди, які можуть мати місце, щоб забезпечити безпеку і  зручність для жителів Глобинської громади.

alt

Глобинська міська комунальна сумішо-розкидальна техніка на вулицях нашого міста приступає до роботи

alt

alt

Комунальна снігорозчищувальна техніка на прибиранні снігу з тротуарів в центрі м. Глобине

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада