1 2 3
Змінено схему руху вантажного транспорту через місто Глобине Друкувати Написати листа
Середа, 18 листопада 2015 15:43

Чимало проблем та нарікань створював рух великовантажних автомобілів по вулиці Воровського в м. Глобине. Тут розміщуються багатоквартирні житлові будинки, заводський дитячий «садик», поруч загальноосвітня школа. Зрозуміло, що для всіх їх такий рух транспорту створював значні незручності – від безпеки руху до двигтіння будинків при проїзді великовантажного транспорту.

Тож, міська рада ще влітку 2015 року почала вирішувати ці проблеми, щоб  не лише обмежити рух вантажного транспорту по вулиці Воровського та сусідній з нею - Героїв Краснодону , а й взагалі заборонити  тут  рух вантажного транспорту. Однак, для цього необхідно було підготувати об’їзний маршрут по так званій об’їзній дорозі  до вулиці Заводської та  греблі по ній на річці Сухий Омельник. З цією метою було проведено  ремонт дорожнього покриття  до залізничного переїзду від вулиці  Карла Маркса, самої об’їзної дороги  та  самої греблі.

Зараз пройдено всі узгодження щодо встановлення обмежень руху вантажного транспорту по вулиці Воровського в м. Глобине та пере направлення його по об’їзній дорозі. Тепер, після встановлення відповідних дорожніх знаків, жителі вулиці  Воровського в нашому місті та батьки школярів і  дошкільнят можуть здихнути з полегшенням – проїзд легкового транспорту та рух пішоходів  по цій вулиці стануть  значно безпечнішими.

alt

Капітально відремонтована  ділянка дороги на обїзній дорозі в районі вулиці Вишневої в м. Глобине

alt 


 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Comments  

 
+1 #1 Людмила Четвер, 19 листопада 2015
А коли почнуть думати про 40-річчя Жовтня? Хати тріщать по швах, дитині вийти на вулицю неможливо, та й не тільки дитині. Машини літають з страшенною швидкістю. Чому не покласти з десяток поліцейських?
Цитувати
 

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада