1 2 3
Раз та гаразд Друкувати Написати листа
Вівторок, 17 листопада 2015 12:56


Тривалий час Глобинський дошкільний навчальний заклад №3 залишався обділеним в плані  проведення заходів із енергозбереження, зокрема,  заміни вікон на сучасні, енергозберігаючі, виготовлені зі штучних  будівельних матеріалів. Однак,  минулі вихідні  докорінно змінили ситуацію. Саме за ці  дні були повністю  замінені всі   36 вікон в  приміщенні цього дошкільного закладу. Як кажуть, раз та гаразд. Кімнати дошкільного закладу, після заміни   вікон,  стали набагато світліші і ніби-то аж просторіші.

Ще належить провести штукатурні роботи будівельникам всередині приміщень – відкоси  біля вікон,  однак,  вже зараз можна стверджувати, що основні роботи зроблені. При чому, такий стан речей став можливий завдяки тим рішенням, які приймали депутати, ще попереднього скликання. «Мені було багато закидів про те, що міська рада стала працювати лише перед виборами, - говорить міський голова Станіслав Джусь,- . особливо в  таких домислах та вигадках  старалися  окремі не зовсім  добросовісні  кандидати на посаду міського голови. В той же час,  я не керувався тим, хто переможе на виборах. Адже,  головне це те, щоб наше місто змінювалось на краще, а .вже жителі громади виберуть того,  кого вважатимуть за потрібне. Тож,  я зумів переконати депутатів, щоб вони виділили кошти  на заміну вікон в дошкільних закладах м. Глобине, хоча всі розуміли, що їх безпосередня заміна вже буде проводитися після виборів. Мені говорили – уявляєте,  а якщо Вас не обирають, а той кого оберуть відразу зможе пропіаритись, що мовляв це вже його заслуги.  На що я відповідав, що не це важливе,  а результат. Ми знатимемо  і будемо впевнені, що добра справа буде зроблена. Тож зараз,   дивлячись на зроблене,   можна   отримувати моральне задоволення від результатів праці».

alt

alt

Загальний вигляд приміщення дошкільного навчального закладу №3  в м. Глобине в якому проведено заміну вікон на енергозберігаючі

alt

alt

Глобинський міський голова Стансілав Джусь оглядає виконані роботи з установки енергозберігаючих вікон в дошкільному навчальному закладі №3  м. Глобине


 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада