1 2 3
Відзначили свято хліборобів Друкувати Написати листа
Понеділок, 16 листопада 2015 13:41

В п’ятницю, 13  листопада 2015 року в районному будинку культури відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди відзначення  Дня сільського господарства України. В  залі  районного будинку культури зібралися кращі представники  хліборобської професії   з багатьох сільськогосподарських та фермерських господарств району та  жителі нашого міста. Святкування розпочалося з виступів  кращих талантів  – юних солісток з Глобине. Після їх виступу на сцену запрошуються: голова районної ради Віталій Харченко, міський голова Станіслав Джусь  начальник управління агропромислового розвитку Глобинської районної державної адміністрації  Володимир Сьомін та голова районної організації профспілки працівників АПК Світлана Прикіпєлова, які звернулися до присутніх зі словами вдячності за нелегку хліборобську працю, привітали зі святом та побажали   щедрої ниви, високих здобутків та добробуту в сім’ях, миру на нашій українській землі.

Далі відбулася приємна церемонія нагородження кращих із кращих, які своїми здобутками  досягли значних результатів в нелегкій праці в сільськогосподарському виробництві. До почесних грамот за нелегку хліборобську працю долучилися і не менш приємні та необхідні в наш час грошові заохочення.

А далі відбувся великий святковий концерт,   участю іменитих та відомих артистів в якому,  могло позаздрити, навіть, і обласне місто. Адже,  участь в ньому прийняли переможець шоу «Україна має талант» Саїд Джурді, фіналіст шоу «Х-фактор» гурт «Екстрім», заслужена артистка України Оксана Нестеренко  та володар кубку Президента Іван Коренівський. Мабуть,  і розпещеній постійним  перебуванням відомих  артистів на глобинській сцені, глядачам такий концерт був до вподоби. А  всі хто побував на ньому отримали сповна позитиву та радісних  емоцій і  вражень.

alt

Вітальне слово хліборобам від Глобинського  міського голови Станіслава Джуся

alt

Фрагмент вручення відзнак  кращим працівникам сільськогосподарського виробництва у нашому районі




 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада