1 2 3
Напрямок діяльності не змінюється Друкувати Написати листа
Середа, 28 жовтня 2015 23:29

Багато псевдо пророків під час минулих виборів,    намагаючись здобути дешевого авторитету, не маючи ніяких особистих заслуг,   авторитетно горланили, що Глобинська міська рада працює лише перед виборами, що, мовляв,  створює вигляд діяльності,  а от в інший час взагалі не працюють.

Мабуть,  важко їм би було зараз пояснити, що ж трапилось?  Вибори пройшли, а міська  рада і далі  працює.  Здається,   їхні   ворожильні карти таро  надто мічені були.

На календарі - 28 жовтня 2015 року. Саме сьогодні проводяться будівельні  роботи по ремонту вулиць на колишньому відділку  цукрокомбінату Чапаєва. На момент,  коли на місце проведення робіт прибув  заступник Глобинського міського голови  Олександр Артюшенко,   шляхові майстри провели вже поточний ремонт вулиці Чапаєва та проводили ремонт дорожнього покриття вулиці Тельмана. Всі вибоїни,  ями та пошкодження  асфальтного покриття проїзної частини вулиці  були підготовлені під проведення ремонтних робіт, а більша частина з них - уже і відремонтовані. Поряд  на вулиці Рози Люксембург  працювали робітники   КП «Агрошляхсервіс», які проводили ремонт дорожнього покриття цієї вулиці щебенем.   Тобто, роботи та напрямок обраний міською радою – продовжуються.  І ті глобинці, які в переважній своїй більшості  віддали перевагу саме  кандидату на посаду міського голови Джусю С.В.,  повинні бути впевнені - у своєму виборі вони не помилились. Розбудова та розвиток нашого міста будуть продовжуватися, а проголошені у виборчій програмі Станіслава Джуся напрямки –виконуватися.

 

Сьогодні було ж закінчено  і  першу чергу робіт   з благоустрою Свято-Михайлівського скверу в  центрі  м. Глобине. Напередодні, 27 жовтня 2015 року,  заступник міського голови Олександр Артюшенко разом з представниками підрядної організації – директором ПП «Райагробуд»  Віктором Ледніком та майстром цього ж підприємства  Олександром Затуливітром  оглянули місце проведення робіт з благоустрою  скверу. До присутніх приєднався і благочинний Глобинського району митрофорний протоієрей Володимир,  адже він не міг залишитися  байдужим до того,  який стан робіт з благоустрою території, яка прилягає до Свято-Михайлівського храму.  Олександр Артюшенко висловив ряд зауважень щодо фактичного стану виконаних робіт, які на протязі 28 жовтня 2015 року були усунуті. Отже з наступного року розпочнеться другий етап з розбудови та благоустрою  Свято-Михайлівського скверу, який докорінно змінить вигляд нашого центрального скверу  та надасть йому зовсім іншого вигляду.

Поточний ремонт пошкоджених ділянок дорожнього покриття по вулиці Тельмана в м. Глобине

Заступник Глобинського міського голови Олександр Артюшенко (другий справа), представники підрядної організації та настоятель Глобинського Свято-Михайлівського храму Володимир (третій справа) обговорюють питання щодо стану робіт з благоустрою Свято-Михайлівського храму

Фрагмент стану робіт з благоустрою Свято-Михайлівського скверу

 

 

 

 

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада