1 2 3
Тривають роботи з благоустрою в нашому місті Друкувати Написати листа
Четвер, 15 жовтня 2015 21:09

Не дивлячись на похолодання, адже вже середина осені в  нашому місті  продовжуються роботи з благоустрою. Зараз дійшла черга до благоустрою   території, що прилягає до центрального входу Свято-Михайлівського храму в центрі міста Глобине. Тут відбувалося  протягом багатьох років нашарування, каменів, залишків асфальту та ґрунту. Тож, для того щоб впорядкувати цю територію необхідно  все це прибрати та  зробити  заглиблення для послідуючого ремонту під’їзду до храму. В хід ідуть, ломи,  кирки, лопати. Майже цілий день 15 жовтня 2015 року працювали робітники, а вдалося   підготувати тільки частину із запланованого. Тож, надіємося що вже наступного дня ці підготовчі роботи будуть закінчені. До речі, 18 жовтня 2015 року в м. Глобине по вулиці Челюскіна відбудеться урочисте відкриття  дитячо-спортивного  майданчика. Запрошуються місцеві  жителі   та всі бажаючі. Адже для місцевої малечі та юних поколінь це не пересічна подія. Їх тепер життя буде більш цікавим а дозвілля більш наповненим.

Сьогодні тут же заступником  Глобинської міської ради Олександром Артюшенко  та відповідними спеціалістами з   Глобинської філії  ПАТ «Полтаваобленерго» проведено обстеження технічних можливостей освітлення в нічний час  дитячо-спортивного майданчика по вулиці Челюскіна. Вдалося знайти порозуміння із спеціалістами Глобинської філії, щодо наявності технічної можливості провести освітлення не лише цього майданчика,  а й  майже всього «посьолка», тобто прилеглих до нього вулиць. Вже надано планові завдання спеціалістам на розробку відповідної технічної документації,  яка надає можливість   провести вуличне освітлення в цьому мікрорайоні нашого міста.

Проведення підготовчих робіт з благоустрою підїзду до Свято-Михайлівського храму в м. Глобине

 

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада