1 2 3
Триває будівництво майданчику Друкувати Написати листа
Середа, 30 вересня 2015 14:49

В м. Глобине продовжуються роботи з будівництва дитячо-спортивного майданчика по вулиці Челюскіна в м. Глобине.  Це будівництво закладу для дозвілля малечі та активного заняття фізичною культурою і спортом молоді та всіх,  хто бажає мати здоровий дух в своєму тілі – є однією із частин програми розвитку нашого міста, згідно якої в кожному мікрорайоні нашого міста мають бути такі   майданчики, що задовольняли б потребу в них та були доступні для жителів. Зокрема, додатково такі майданчики плануються  будівництвом  в районі колишньої  станції юннатів по вулиці Леніна  та вулиці Лялі Убийвовк (пустир  на місці колишнього глинища) в м. Глобине. Зараз на вулиці Челюскіна на місці, де буде розміщено майданчик проводяться планування та вирівнювання території – підготовка її під встановлення обладнання для дитячого майданчика. Вимога до всіх дитячих майданчиків – це  їх огородження. Тож,  днями тут розпочнуться роботи зі встановлення бетонного паркану.

«Зараз  проводиться планування території гранвідсівом, щоб після опадів тут не було грязюки та  калюж,  - говорить міський голова Станіслав Джусь, - Далі буде проведено коткування цієї території, тобто ущільнення  покриття поверхні дитячого майданчика. Сподіваюсь що за 2-3 тижні роботи будуть закінчені».

Тож,  зовсім скоро місцева  малеча і їх батьки матимуть  місце де діти зможуть весело і змістовно провести своє дозвілля. «Дитинство у всіх одне і треба, щоб в дітей воно було радісним і щасливим, - знову горить Станіслав Джусь,  -  а такі  дитячі  майданчики  зроблять його кращим. Адже,  раніше тут був пустир, провалля від підземель, що залишилось від  зруйнованого гуртожитку, сміття, яке стихійно тут нагромаджували місцеві  жителі – а це неприємні запахи, вибачте місце розведення пацюків та бродячих собак. Тобто, і небезпечно,  і неприємно. З побудовою  майданчика перебування тут повинне приносити задоволення. До того ж планується тут висадити  декоративні дерева, щоб з часом вони дарували ще й  тінь та прохолоду  літньої пори».

Планування території колишнього пустиря - місця майбутньої дитячо-спортивної площадки в цій частині нашого міста

Глобинський міський голова  Станіслав Джусь та  директор КП "Агрошлясервіс" Ситник В.В. оглядають місце проведення робіт з планування території майданчика по вулиці Челюскіна в м. Глобине

Ще не давно тут було так

А так стає вже зараз

 

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада