1 2 3
Цинізм в оболонці скнарості Друкувати Написати листа
Четвер, 17 вересня 2015 08:38

Були часи коли  в Україні, як гриби після опадів, з’явилися чимало комерційних банків. Всі вони заманювали потенційних клієнтів обіцянками мало не «золотих  гір».  Однак, іноді вибір банку не залежить від особи. Це в тому випадку,   коли людина працює на підприємстві, керівники якого самі обирають банк для  співпраці з ним. Свого часу в м. Глобине в ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» працювала громадянка  С., жителька м. Глобине. Для отримання заробітної плати між нею та банком ПАТ Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ)  було укладено договір про обслуговування платіжної картки №14736258  від 21.06.2013 року.  І, можливо, все було б добре і не було б ніяких конфліктів, якби не одна обставина. В липні того ж 2013 року  жителька Глобине,  вказана клієнтка банку померла.

Здавалось таке життя, що ж поробиш, в кожного своя доля, свій шлях широкий… Однак, виявляється,  банк тяжко та наполегливо продовжував обслуговувати  картку свого клієнта С., на яку, зрозуміло,  після смерті її власниці ніяких коштів не поступало та взагалі ніяких фінансових операцій  не проводилося. Та це не завадило  працівникам банку наполегливо обслуговували картку, та й до того так,   що станом на даний час заборгованість по картці склала аж 440, 43 грн. Працівникам банку та їх представникам неодноразово повідомлялось, що власниці давно вже не має в живих. «Вона повинна подати заяву, що відмовляється від обслуговування, а ні то ми і далі будемо продовжувати обслуговувати цю картку», - відповідали службові особи  цього банку. Маразм, цинізм, дурість, що це? Невже жадібність і скнарість банку перевищує будь-які людські цінності і здоровий глузд.

Банк та його представники в особі ТОВ «Кредитекспресс Юкрейн Ел. Ел. Сі» з департаменту безпосереднього стягнення заборгованості продовжують наполягати на своєму на погрожують покійниці «у разі непогашення Вашого боргу  в розмірі 440,43  до 17.09.2015 року представники  кредитора планують візит  21.09.2015 року з 15:00  до 20:00  за місцем Вашого майна та можливості його подальшої реалізації  органами виконавчої служби»…

Так,  що  зараз час такий,  що і  не тільки в земному житті спокою не буває. Рідним покійної, що звернулися з цього приводу до міської ради порекомендували повідомити про даний факт з наданням підтверджуючих документів  до Національного Банку України. Можливо, хоч вони зможуть трішки остудити пил  заповзятих комерсантів з банку, які в погоні за жадібністю переступають елементарні поняття порядності та моралі.

 

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада