1 2 3
Дано старт роботам Друкувати Написати листа
П'ятниця, 14 серпня 2015 09:46

Ось уже три дні тривають роботи в центрі  нашого міста з початку капітального ремонту тротуарної доріжки, що йде від  центрального міського ринку до перехрестя з Шкільним Бульваром по вулиці Леніна. Зараз  працівники кременчуцького будівельного  підприємства «КРЕМ-СТАЛЬ», яке є виконавцем  робіт з  проведення капітального ремонту очищають  водовідвідний канал, що розміщуються між проїзною частиною вулиці Леніна та пішохідним тротуаром. Це дасть змогу в послідуючому,  як дощовим,  так і талим водам своєчасно стікати з  тротуару, тобто, унеможливить появлення калюж на пішохідній доріжці.

Ввесь грунт, що буде  отримано під час зачистки водовідвідного каналу в послідуючому, після установки бордюрів  тротуарної доріжки буде  використаний на планування прилеглої території.

Разом з тим  будівельники на місцевості роблять прив’язку до технічного проекту, адже їм необхідно попередньо узгодити всі питання, пов’язані з проведенням будівництва такого тротуару. Безпосередньо організацією таких робіт на місці займається виконроб Іван Кулик.

До речі, технічну проектну документацію з капітального ремонту тротуарної доріжки в цій частині місця розробило Госпрозрахункове комунальне підприємство «Глобинське архітектурно-планувальне бюро»  ( директор Степаненко О.Д.). Головний інженер проекту Хавер В.Г..

Виконроб капітального ремонту тротуару в м. Глобине Кулик І.В. (справа) проводить на місцевості привязку технічної проектної документації до майбутнього місця проведення будівельних робіт

Заступник Глобинського міського голови Олександр Артюшенко та виконроб Іван Кулик на місці проведення будівельних робіт зясовують безпосередньо  зєдняння  тротуару з прилягаючими пішохідними переходами та тротуарами

Представник Глобинської проектної організації Віктор Прикіпєлов (зліва на знімку), заступник міського голови Олександр Артюшенко та виконроб Іван Кулик зясовують окремі моменти  проектної документації щодо капітального ремонту тротуару

Частина очищеного водовідвідного каналу по вулиці Леніна в центрі міста Глобине

Тривають  роботи з очищення водовідвідного каналу

 

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада