1 2 3
Ні пуху, ні пера! Друкувати Написати листа
П'ятниця, 31 липня 2015 09:26

 

Цього року як ніколи раніше полювання на пернату дичину відкривається в перший день серпня місяця. До цього часу в Україні існувала практика відкриття полювання в другу суботу серпня. Більше того мали місце перенесення термінів відкриття полювання на більш пізніший час. Тож,  вперше мисливці нашої країни за часи незалежності можуть розпочати свій сезон полювання раніше.

Напередодні цієї події відбулася зустріч з головним «мисливцем»  району, головою районної ради Українського товариства мисливців і рибалок Валерієм Мехедою. Він знаходився на своєму робочому місці в приміщенні  районного товариства мисливців в м. Глобине.

 

Завжди в дні перед відкриттям полювання активність мисливців, що мають намір сплатити членські внески та придбати картки відстрілу,  зростає, адже кожний, як  правило, відкладає момент сплати внесків та придбання карток мало не до останнього дня перед полюванням. Тож в такі дні керівник мисливської організації на місці  та намагається поспілкуватися з мисливцями щоб дізнатись про їх справи та побажання.

В керівника мисливської організації поцікавились: де саме в Глобине дозволено полювання та о котрій годині 1 серпня 2015 року воно має розпочатись?

«В Глобине дозволено відстріл пернатої дичини на Некрасівському ставку, заводських відстійниках та Грабарківському ставку  від залишків насипу Гришино-Ровенської недобудованої залізниці  і в напрямку с. Пустовійтове, - повідомив Валерій Мехеда, - а дозволяється розпочинати полювання рівно з 18 години 1 серпня цього року»

Тож, залишається лише привітати мисливців з днем відкриття мисливського сезону 2015 року на пернату дичину та побажати  всім любителям цього активного виду відпочинку здоров’я і мисливської вдачі! Ні пуху, ні пера!

Голова Глобинської районної організації УТМР Валерій Мехеда

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада