1 2 3
Люди дякують, люди звертаються. Друкувати Написати листа
Середа, 29 липня 2015 15:47

Глобинська міська рада,  враховуючи побажання жителів міста та з метою забезпечення   безпеки руху транспорту та пішоходів, в місці інтенсивного руху пішоходів в м. Глобине навпроти магазину  «Оптовичок» по вулиці Карла Маркса та переходу до залізничного  вокзалу «Глобине» прийняла рішення про встановлення дорожніх знаків пішохідний перехід. Поки, що в указаному місці нанесено лише пішохідну «зебру». Самі ж дорожні знаки «пішохідний перехід» замовлено  у виробника. До речі вартість пари таких знаків коштує більше 1 тис. грн.. Найближчим часом для інформування водіїв автотранспорту в цьому місці будуть установлені   вказані дорожні знаки, але вже зараз на адресу міської ради поступають слова вдячності від жителів міста, адже переходити вулицю в цьому місці стало простіше і безпечніше.

Одночасно інша група жителів міста Глобине звернулась з проханням визначити місце та встановити такі  знаки і по вулиці Енгельса в м. Глобине, де є теж інтенсивний рух. 29 липня 2015 року представники  Глобинської міської ради оглянули вулицю Енгельса та визначились з місцем відведення під пішохідний перехід. Тож і тут буде проведена дорожня розмітка та встановлено  відповідні дорожні знаки.

 

Дорожня розмітка "пішохідний перехід"  по вулиці Карла Маркса в м. Глобине

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада