1 2 3
Продовжується обговорення Друкувати Написати листа
Вівторок, 14 липня 2015 15:22

На території Глобинської міської та Жуківської, Опришківської, Пирогівської, Борисівської та Бабичівської сільських рад продовжується проходити обговорення проектів документів щодо добровільного об’єднання вказаних рад в єдину громаду. 14 липня 2015 року Глобинський міський голова Станіслав Джусь провів зустріч з трудовим колективом та адміністрацією Глобинського ККП з питань обговорення  проектів рішень щодо добровільного об’єднання  громад.  Зустріч проходила в адміністративному приміщенні комунального підприємства. Станіслав Джусь ознайомив присутнім  з  форматом об’єднання та змістом проектів  рішень, підготовлених та прийнятих на  засіданні  спільної робочої групи щодо добровільного об’єднання громад в Глобинську міську територіальну громаду та вказав на ті переваги в розширенні повноважень об’єднаної громади та збільшенні її фінансування, які можуть мати громади, що пройдуть процес об’єднання.

Знайомлячи присутніх з планом організаційних заходів щодо добровільного об'єднання територіальних громад  міський голова вказав, що жителі громад мають право вносити свої зауваження, пропозиції, заперечення чи  доповнення до вказаних проектів рішень, а також  приймати участь в обговоренні таких рішень.

В ході обговорення  Станіслав Джусь відповів на запитання та дав роз’яснення з приводу порядку проведення добровільного об’єднання громад, передбаченого Законом України «Про добровільне об’єднання громад».  Присутніх цікавило як довго може тримати процес добровільного об’єднання громад та від яких факторів це залежить, а також - чи буде функціонувати Глобинська районна лікарня та  з яких надходжень будуть формуватися кошти бюджету об’єднаної громади. На всі ці питання Глобинський міський голова Станіслав Джусь дав вичерпні відповіді.

Глобинський міський голова Станіслав Джусь під час зустрічі та виступу в трудовому колективі Глобинського ККП

Працівники Глобинського ККП під час зустрічі з Глобинським міським головою  з питань обговорення проектів рішень щодо добровільного обєднання територіальних громад

 

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада