1 2 3
Бур’янні негаразди нашого міста Друкувати Написати листа
Вівторок, 07 липня 2015 14:50

Часті опади весною та на початку літа цього року сприяли  активному росту рослинності, а там,  де вона росте в дикому стані в нашому місті та на його околицях і бур’янам. Родиві господарі знаходять час і можливості щоб своєчасно привести свої території в належний стан, адже крім естетичного вигляду, знищення, особливо карантинних бур’янів  це  й піклування про власне здоров’я та здоров’я оточуючих.

Однак на жаль не всі відносяться з усією відповідальністю до наведення порядку на закріплених за ними територіях чи прилягаючих до них ділянок. Їхня негосподарність і байдужість сприяють тому, що в Глобине  окремі території перетворюються на бур’янові хащі.  Від сьогодні розпочинаємо розповідати про тих,  хто не вживає ніяких заходів до боротьби з бур’янами, при чому окремі з них навіть після отриманих  попереджень.

Ноу-хау в дизайні озеленення від працівників залізничного вокзалу Глобине – підйом на пішохідний перехід в заростях бур’янів (начальник залізничного вокзалу Глобине –Олена Таран)

Мабуть полюбляють екзотику працівники будівельної бази приватного підприємця Кілейко Сергія, які по вулиці Воровського в м. Глобине розвели справжнісінькі «джунглі» із бур’янів на території що прилягає до їх бази

Ось вони "воровські"  джунглі

Ніяк не дійдуть руки, щоб навести елементарний порядок в обкошуванні паркану своєї території по вулиці Зигіна в м. Глобине в працівників Глобинської дільниці ПрАТ «Полтавське ХПП»

Полюбляють бур’яни і біля приміщення  Глобинського м’ясокомбінату по провулку Технічному в м. Глобине.

Навіть в центрі міста можна знайти де сховатися «сепаратистам». Такі буряни культивують біля комплексу установ та торгівельних закладів в приватній будівлі готелю «На висоті» (власники Косолапова і Ягодіна з м. Полтави)

Найбільш в занедбаному та забур’яненому стані в м. Глобине території, що прилягають зі сторони вулиці до приватних садиб по вулиці Мічуріна. Мабуть жителі цієї вулиці забули, що Мічурін, іменем якого названа вулиця, займався виведенням нових сортів, аж ніяк не бур’янів.

Зупинка громадського транспорту по вулиці К.Маркса в м. Глобине (навпроти кафе Бора-Бора). Забули її належно доглянути працівники комунального господарства в м. Глобине.

А це вже зовсім соромно. Бур’яни навколо головного «офісу» боротьби з бур’янами на  території Глобинського ККП в м. Глобине, де до речі перебуває і головний його спеціаліст - майстер Глобинського ККП з благоустрою Сергій Кравченко

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада