1 2 3
Оголошення Друкувати Написати листа
П'ятниця, 19 червня 2015 12:55

Виконавчий комітет Глобинської міської ради, керуючись Законами України  «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань, доводить до відома жителів Глобинської територіальної громади, що           30 червня 2015 року об 11-00 годині, в приміщенні зали засідань Глобинської міської ради  (м. Глобине, вул. Леніна, 285, другий поверх), будуть проведені громадські слухання щодо обговорення проекту регуляторного акту - рішення виконавчого комітету Глобинської міської ради «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в м. Глобине» стосовно підвищення тарифів на послуги з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування №1, №2, №4, №5, які працюють в звичайному режимі руху, до 5 грн. за одну поїздку. Зауваження і пропозиції до даного регуляторного акту можна подати до Глобинської міської ради за адресою: м. Глобине, вул. Леніна, 285,  або за телефонами: 28-3-14, 25-2-19, протягом місяця з дня оприлюднення його проекту.

Громадські слухання пройдуть під головуванням заступника Глобинського міського голови Артюшенка О.І.

До участі у громадських слуханнях запрошуються представники громадських об’єднань та жителі міста Глобине і сіл Глобинської міської ради.

Глобинська міська рада

 

Виконавчий комітет Глобинської міської ради.

 

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада