1 2 3
Рейд з благоустрою міста Друкувати Написати листа
Середа, 17 червня 2015 09:54

Кожний бажає щоб наше місто було кращим, щоб  були відремонтовані дороги, вулиці освітлювались вночі, а в парках та місцях відпочинку було прохолодно і затишно. На жаль не кожний для цього робить все що від нього залежить. Працівниками міського громадського формування  з  охорони громадського порядку «Муніципальна міліція»   було проведено рейд вулицями нашого міста щодо дотримання власниками  приватних садиб  елементарних вимог благоустрою, який виявив цілий ряд негараздів в цьому питанні.

Так, і на що неодноразово звертали увагу жителі будинку по вулиці Воровського 10 в м. Глобине,  в зоні житлової забудови було встановлено факт незаконного зберігання будівельних матеріалів та вантажних транспортних  засобів жителем м. Глобине Д.Супроновим. Дані факти створюють незручності для інших жителів Глобине, порушують правила благоустрою. Матеріали за дане порушення будуть розглянуті на засіданні адміністративної комісії, а винна особа притягнута до відповідальності.

Факти безгосподарності виявлено і на подвір’ї жителя м. Глобине М. Яременко, який за адресою Челюскіна, 44 в м. Глобине на своєму подвір’ї та огороді розвів цілий оазис різноманіття  бур’янів,  які звісно,  що будуть поширюватись і на сусідні  господарства. Кому безгосподарність а сусідам-господарям клопіт та  лишні  зусилля на боротьбу з бур’янами у своїх домогосподарствах.

Непролазні хащі, на приналежному йому домогосподарстві,  розвів і інший глобинець О.Погрібний. Це вже по вулиці Парижської Комуни, 2. Тут працівники муніципальної  міліції   побували  вже не вперше. І те що зарості дерев, бур’янів та кущів створювали незручності  і для проїзду транспорту, так як з повороту обмежували видимість  руху, і те що вони порушують правила благоустрою міста не дуже турбують господаря.  Він лише частково,  понад проїзною частиною вулиці, після відвідин муніципальних міліціонерів,   пообкошував бур’ян та винищив  дикорослі зарості дерев  і кущів. А далі, як кажуть - хоч вовки вийте.

Поки-що обидва останніх господаря попереджені. Адже ціль всіх заходів не покарати, не притягти до відповідальності, а в першу чергу спонукати тих, хто забув,  що необхідно, проживаючи в населених пунктах,  дотримуватись елементарних правил  їх благоустрою.

Вантажний транспорт, що зберігається на вулиці, суперечить правилам благоустрою нашого міста, згідно яких такий транспорт повинен знаходиться на спеціально обладнаних для цього промислових площадках

Самочинно перетворювати територію прилеглу до приватних садиб для місця   складування будівельних матеріалів,  призначених для послідуючої їх реалізації, як це вчинив житель Глобине Д.Супронов Правилами благоустрою забороняється

Такий вигляд має садиба глобинця М.Яременка по вулиці Челюскіна 44

Зарості бурянів та кущів на садибі по вулиці Парижської Комуни 2 в м. Глобине

Ця ж ділянка  садиби після деяких заходів господаря  до знищення заростів.

 

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада