1 2 3
Створені умови для дозвілля малечі Друкувати Написати листа
Вівторок, 09 червня 2015 11:48

Створення належних умов для відпочинку дітей та малечі і не лише в місті,  а й в селах міської ради,   прагнуть  депутати та керівники Глобинської міської ради.

Тож,     зустрічаючись  з жителями  села Семимогили  Глобинський міський голова Станіслав Джусь пообіцяв  обладнати для самих   маленьких та юних жителів цього населеного пункту дитячий майданчик. В цьому починанні міського голову підтримали і депутати міської ради, які затвердили відповідне рішення про придбання обладнання для дитячого майданчика  на сесії ради.

9 червня 2015 року  спеціалісти-будівельники з приватного підприємства «Молодчин» встановили новеньке  свіжофарбоване обладнання  для дитячого майданчика.  Керівник підприємства особисто контролював хід робіт та приймав участь в їх проведенні. Радісна  сільська малеча не втрималася, тож  не встигли дорослі відійти від щойно встановленої гойдалки,  як сільські малюки тут як тут. Дитячий  сміх та веселощі  сільських малюків були вдячністю  дорослим за те, що так урізноманітнили їх дозвілля. Безсумнівно, що це місце тепер буде улюбленим місцем їх відпочинку  в селі.

 

Міський голова Станіслав Джусь,  зустрівшись,  безпосередньо на місці проведення робіт,  з  керівником приватного підприємства Петром Миколайовичем Молодчином, подякував йому за якісно проведену роботу та  з’ясував питання щодо ремонту  працівниками  підприємства  металевої гірки та  кругової  міні-каруселі,  які були тут встановлені раніше та які зараз перебувають  в непридатному для використання за призначенням стані.

Тож  найближчим часом і вони будуть відремонтовані та стануть до ладу. Буде вирішуватись і питання про встановлення тут  лавочок для відпочинку дорослих та дітей. Адже сам майданчик  розміщений  поряд із сільським магазином. Тож ідучи до магазину дорослі можуть брати і дітей, поки скупляться в магазині, зможуть опісля відпочити на лавочці, а малеча в цей час  пограти на дитячому  майданчику.

Незабаром  в с. Семимогили буде здійснено і монтаж та підключення нічного освітлення, що зробить життя жителів цього населеного пункту кращим та комфортнішим.

Глобинській міський голова Станіслав Джусь, керівник приватного підприємства Петро Молодчин разом з працівниками підприємства  біля щойно встановленого обладнання  на дитячому  майданчику в с. Семимогили

Найбільш задоволені та щасливі сільські  дітлахи

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада