1 2 3
Відновлення дорожньої розмітки в м. Глобине Друкувати Написати листа
П'ятниця, 05 червня 2015 08:30

Разом з проведенням ремонтних робіт на дорогах міста Глобине вживаються заходи і до відновлення дорожньої розмітки.  Цікаво, що  маркування на покритті автодоріг, яке   слугує для передачі визначеної інформації всім учасникам дорожнього руху, виникло ще на початку   XX століття з появою асфальтованих та бетонованих доріг. З історії виникнення дорожньої розмітки  відомо, що Едвард Н. Хайнз, член дорожньої комісії  в штаті Мічіган (США), вважається винахідником дорожньої розмітки. У 1911 році він запропонував нанести на першу бетоновану дорогу світу  в Детройті, центральну смугу для поділу смуг руху.

10 років потому (1921) в англійському містечку, в  передмісті Бірмінгему, з'явилося перше маркування в Британії. Цей експеримент для підвищення безпеки на дорогах був на стільки вдалим, що викликало переведенням цієї системи до рангу світового стандарту.

Отож найбільш важливе значення дорожньої розмітки для забезпечення безпеки руху, адже  всі учасники руху з допомогою дорожніх розміток мають можливості  належним чином дотримуватись правил  дорожнього руху.

Зранку  5 червня 2015 року працівники Глобинського комбінату комунальних послуг: Боженко Лариса та Громинська Тетяна  приступили до  відновлення дорожньої розмітки, а саме пішохідних переходів (зебр) по центральній вулиці міста. І хоч такі роботи далекі від механізації  цього процесу та застосування спеціальної техніки, оскільки базуються на ручній праці, але головне їх якість і надійність. Тож використання спеціальних фарб і виконання таких робіт працівниками комунального підприємства міста поєднують у собі два критерії: з одного боку  тривалий термін експлуатації, з іншого -  економія коштів міського бюджету, які можна використати на ремонт тих же доріг, де вже без спеціальної техніки та залучення відповідних шляхово-будівельних підприємств не обійтися.

Відновлена дорожня розмітка "пішохідний перехід" по вулиці Леніна в м. Глобине (навпроти районного будинку культури та райдержадміністрації)

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада