1 2 3
Бути дорогам кращими Друкувати Написати листа
Четвер, 04 червня 2015 13:34

В Глобине без зупину продовжуються роботи по ремонту доріг на вулицях нашого міста. 4 червня  цього року  шляховики-будівельники  закінчували  роботи по капітальному ремонту вулиці  Восковій в заводській частині міста, а саме  з’їздів з цієї вулиці на прилеглі до неї  вулиці Павлика, Лисенко та Зигіна.

І цього ж дня, одночасно,  розпочалися  ремонтні роботи по провулку Технічному, що біля автостанції в м. Глобине. Стан дороги тут давно вже потребував ремонту, тож нарешті черга дійшла і до нього. Роботи проводять  працівники приватного підприємства «КРЕМ-СТАЛЬ». Для того щоб  роботи провести якісно, а асфальтоване покриття було рівномірним, якісним  та надійним шляхові майстри  проводять фрезування проблемних ділянок дороги на цьому провулку.

 

Міський голова Станіслав Джусь,  безпосередню на місці проведення ремонтних робіт  зустрічаючись з будівельниками,  контролював не лише хід робіт,  а й  з’ясовував на місці,  яким чином організовано та як проводяться такі роботи з ремонту асфальтного покриття вулиць міста. За запевненнями  будівельників, які задіяні на ремонтних роботах в м. Глобине,   до початку наступного тижня  ще одна якісно відремонтована  дорога по провулку Технічному повинна стати до ладу.

І мабуть самою більшою оцінкою таких робіт є вдячність глобинчан за отриману можливість  користуватися  належно відремонтованими дорогами. До речі,  сьогодні,  один із жителів Глобине, професійний водій-таксист  Олег Григоренко, проїжджаючи повз Глобинського міського голову та шляховиків-будівельників на розі вулиць Воскова та Павлика,  призупинився  і щиро подякував їм за хорошу дорогу.

В зв’язку з цим ще раз хочеться згадати звернення членів Глобинської сотні самооборони», які в ультимативній формі намагаються нав’язати Глобинській міській раді  черговість проведення   ремонтів  доріг в м. Глобине. По-перше ніхто їх не вповноважував  на такі  функції. А по друге, якось дивно коли  громадська організація створена для сприяння в дотриманні громадського порядку в місті сама погрожує його порушувати.

Краще б таку активність вони проявляли в наведенні громадського порядку в місті, хоча б  і в боротьбі з кладбищенськими вандалами  та тими хто продовжує засмічувати наше місто і його околиці  стихійним скиданням сміття,  побутових відходів та всякого іншого мотлоху. Тоді б і громаді була користь і  їм можна було б подякувати за їх діяльність.

Міський голова Станіслав Джусь з  представником шляхових майстрів на вулиці Павлика в м. Глобине

Біля свіжовкладеного асфальту на місці колишніх пошкоджень асфальтного покриття перед його ущільненням шляхом коткування (зїзд з вулиці Воскова на вулицю Павлика)

Проводиться фрезування пошкоджених ділянок дороги перед проведенням її ремонту

Разом з представником шляхових будівельників Глобинський міський голова Станіслав Джусь зясовує порядок проведення  та хід ремонтних робіт по провулку Технічному в м. Глобине

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада