1 2 3
Випускний вечір в Глобинській ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 Друкувати Написати листа
Субота, 30 травня 2015 21:56

Цього суботнього травневого вечора на затишному подвір’ї Глобинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 зібралося дуже багато людей: учнів школи, вчителів, батьків і рідних школярів, а також  чимало гостей. Святково прикрашений вхід до школи сьогодні одночасно є і урочистою сценою, адже подія  незвичайна – хвилюючий та  довгожданий  випускний вечір  у цьому навчальному закладі. 30 травня 2015 року для них, цьогорічних випускників Глобинської п’ятої школи,  стає  часом з якого розпочався відлік   їх дорослого життя. До цього на протязі 11 років було все зрозуміле і звичне: і школа, що стала  майже рідною домівкою, і  друзі-однокласники, і порадники-вчителі, а попереду незвідані далі дорослого, самостійного життя.

І ось з приміщення школи починають виходити випускники 2015 року. Їх не впізнати в чарівних сукнях та елегантних костюмах. Вони такі гарні і водночас підкреслено вже дорослі. Радість, гордість  і  одночасно сум від того, що їх діти вже виросли,  що їм  належить іти у світ широкий від батьківських порогів, - на обличчях та в очах батьків випускників.

 

А сценарій  святкового заходу продовжується. Випускникам, директор школи – Світлана Павлівна Романко, вручає атестати про отримання середньої освіти. А далі лунають щирі, теплі слова вдячності та побажань  від випускників школи, педагогів, батьків. Випускників  та всіх присутніх привітав із такою урочистою подією Глобинський міський голова Станіслав Джусь, який побажав випускникам щасливої долі та мирного неба.  Лунає спів чарівних пісень, звучать вірші, у ритмах вальсу випускники, їх батьки…

Шкільне свято випускного вечора в Глобинській ЗОШ І-ІІІ №5 було наповнено атмосферою тепла людських стосунків та  позитивних емоцій.

 

Ведучі урочистого заходу

Випускники 2015 року  - юні і чарівні

Випускники на шкільному подвір"ї

Шкільний вальс

Вручення атестатів

Вітальне слово Глобинського міського голови Станіслава Джуся

Щирі, проникливі слова вдячності батькам за їх турботу - від випускників школи

Пісенний дарунок від Левад -  мами і доньки-випускниці

І знову вальс на шкільному подвірю

Виступають  мами  випускників

На шкільному подвірї під час проведення урочистого дійства

 

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада