1 2 3
Розпочато роботи з будівництва водопроводу Друкувати Написати листа
Середа, 27 травня 2015 08:51

26 травня в м. Глобине по вулиці Південно-Кільцевій працівниками ТОВ «Глобинського райагробуду» (директор Леднік В.І.)  розпочато роботи по будівництву водопроводу, який має з’єднати  лінії водопостачання по центральній частині міста  в єдину систему. Таке інженерне вирішення надасть змогу у випадку пошкодження будь-якої з ліній водопроводу чи виходу із ладу хоча би однієї із артезіанських свердловин, забезпечувати безперебійно водопостачанням жителів міста водою за рахунок технічних можливостей об’єднаної системи водопостачання. Крім того частина діючого до цього часу водопроводу по зазначеній вулиці тривалий час  є найбільш аварійною та в зв’язку з цим і ненадійним із забезпеченням водою жителів цієї частини міста.

Розуміючи, що проїзна частина вулиці Південно-Кільцевої є надто обмеженою, відсутні  належні обочини понад краями проїзної частини, що фактично робить неможливим проїзд автотранспорту на період проведення будівельних робіт з монтажу системи водопостачання,  будівельники планують якнайшвидше закінчити такі роботи. Утруднює проведення  робіт з будівництва  той факт, що через місце прокладення  водопроводу пролягають діючі водопостачальні та газопровідні комунікації до приватних садиб, що не дає змоги при роботах повністю використовувати механічні засоби, а ручна праця, зрозуміло, зменшує ефективність роботи та продовжує терміни будівельних робіт.

При будівництві водопроводу будуть застосовані і сучасні матеріали,  і сучасні технології, що надасть змогу забезпечити надійність та термін експлуатації водопроводу, а також  якість  самої води, що буде надаватись споживачам.

Техніка на проведенні будівельних робіт по вулиці Південна Кільцева в м. Глобине

Глобинський міський голова на місці проведення робіт з будівництва водопопроводу зясовує хід та терміни проведення будівельних робіт

 

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада