1 2 3
Капітальний ремонт міської артезіанської свердловини. Друкувати Написати листа
Понеділок, 18 травня 2015 12:26

З  15 травня цього року розпочалися   роботи  по капітальному ремонту артезіанської свердловини на комунальному водозаборі «Росія» по вулиці Східно-Кільцева в м. Глобине. Необхідність таких робіт викликана тим, що при добуванні води, яка подавалася споживачам  був значний вміст піску, що свідчило про порушення в роботі свердловини, які могли б привести до  виходу з ладу насосів, а отже і до припинення водопостачання.

Заступник міського голови Олександр Артюшенко (зліва)  та помічник бурильника ТОВ "СУСТР-19"  Микола Коломак обговорюють стан робіт та перспективи їх закінчення

Роботи з ремонту цієї свердловини проводять  працівники  спеціалізованого підприємства ТОВ «СУСТР-19» м. Полтава (директор Л.Г.Зінченко), які мають  технічне  обладнання для проведення таких  робіт і  відповідні  навички та досвід такої роботи: бурильник – Приймак Григорій Миколайович та два  його помічники Приймак Григорій Григорович та Коломак Микола Іванович. Вони вже майже місяць знаходяться у виробничому відрядженні. І при цьому ввесь цей час працюють на території Глобинської міської ради. Саме завдяки їх старанням та зусиллям було відремонтовано  та введено до ладу і забезпечено  в травні цього року питною водою жителів с. Кордубанове. На завершенні і роботи з  капітального ремонту  артезіанської свердловини на комунальному водозаборі «Росія».  При цьому робітники  «СУСТР-19»  вказали і на упущення зі сторони працівників комунального підприємства, яке обслуговує свердловину, щодо правил експлуатації та утримання свердловини, які прийняті  до уваги заступником міського голови Артюшенко О.І., який зустрівся з ними з питань стану робіт та планів і перспектив їх  завершення.

Тож жителі  цієї частини Глобине  можуть бути спокійними та впевненими в безперебійному  водопостачанні їх  потреб.

 

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада