1 2 3
Присвоєно почесне звання Друкувати Написати листа
П'ятниця, 08 травня 2015 08:02

Напередодні  ювілею  Дня Перемоги  у Другій світовій війні  жителю м. Глобине,  ветерану, учаснику бойових дій Дудці Юрію Федоровичу   присвоєно почесне звання «Почесний ветеран України» від організації ветеранів України (відзнака «Почесний ветеран України» є вищою нагородою Ради організації ветеранів України). І, безумовно, ця нагорода є цілком заслуженою, оскільки вся життєдіяльність Дудки Ю.Ф. є найяскравішим прикладом вірного і плідного служіння на благо суспільства.

А вручення нагороди відбулося 6 травня  в приміщенні облдержадміністрації, де від Глобинського району були представниками  Дудка Ю.Ф. та голова Глобинської районної ради ветеранів Мошляк І.К.. Голова обласної ради Петро Ворона та голова облдержадміністрації Валерій Головко – провели урочистий прийом ветеранів області, присвячений 70-й річниці Перемоги над нацизмом, Дню пам’яті та примирення, Дню Великої Перемоги.

Звертаючись до учасників бойових дій Другої світової війни, Петро Ворона, зазначив, що ветерани були є і залишаться для сучасників прикладом того, як треба любити та захищати Вітчизну, взірцем мужності і відваги. Він подякував фронтовикам за їхній подвиг, нелегку працю по відродженню країни, наголосив на тому, що наш народ завжди пам’ятатиме своїх захисників та пишатиметься ними.

Теплою, родинною зустріччю назвав захід Валерій Головко. Він підкреслив, що ветерани виконали свій військовий і громадянський обов’язок - відстояли рідну землю, подарували майбутнє прийдешнім поколінням; тепер наша черга зробити все, щоб оточити турботою ветеранів, полегшити їхнє життя.

У свою чергу, фронтовики розповіли керівникам області про свою участь у громадському житті, продекламували вірші.

Ветеранам подарували святковий концерт та пригостили польовою кашею.

 

Виступ на зустрічі голови Глобинської районної організації ветеранів Мошляка І.К.

 

 

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада