1 2 3
Прийому громадян - належну увагу Друкувати Написати листа
Середа, 06 травня 2015 08:21

Перший  робочий травневий день в Глобинській міській раді був відзначений тим, що приміщення ради заповнили жителі міста Глобине, які звернулися за отриманням довідок про склад сім’ї  та про наявність чи відсутність земельних паїв та городів, які необхідні для отримання субсидій в зв’язку з подорожчанням вартості газу та електроенергії для населення. З метою якнайшвидше обслужити громадян та вирішити їх питання по суті керівництвом міської ради було вирішено   виділити для прийому громадян із зазначених питань  додатково ще одного працівника  міської ради –Кузнєцову Світлану Анатоліївну, постільки спеціаліст міської ради Коваленко Валентина Всеволодівна, яка зазвичай  займається цими питаннями зрозуміло з такою кількістю громадян оперативно б не справилася. До речі такої кількості звернень на протязі одного дня до міської ради не пам’ятають навіть ті,  хто тривалий час працює в  міській раді.

Завдяки злагодженим  професійним діям зазначених  працівників Глобинської міської ради громадяни змогли,  не перебуваючи довго в черзі,  отримати  відповідні довідки. Так за станом на 15 годину 5 травня 2015 року було прийнято  185 громадян, а до закінчення дня більше  200 осіб.

 

Прийом громадян здійснює спеціаліст міської ради Кузнєцова С.А.

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада