1 2 3
Робочі будні заступника міського голови Друкувати Написати листа
Четвер, 02 квітня 2015 20:01

В деяких жителів  нашого міста іноді виникають   питання, а  чим займаються в міській раді, які питання вони вирішують, мовляв,  не завжди помітні результати такої роботи.

Отже чим. Пропонуємо розглянути фрагменти одного робочого дня з діяльності заступника Глобинського міського голови Олександра Артюшенка.

Робочий день починається о 8-ій годині ранку. З виконуючою обов’язки міського голови Г.В.Токаренко  узгоджено невідкладні  завдання та  план роботи на день, Першочергове на сьогодні це вирішення проблеми із  відключенням вуличного освітлення в місті. Отож  відразу ж підготовка звернення до голови Глобинської райдержадміністрації з інформацією про стан  з відключенням електроенергії ПАТ «Полтаваобленерго» та проханням в наданні сприяння в позитивному вирішенні даного питання, з’ясування результатів розгляду такого звернення, ще напередодні направленого до Кабінету Міністрів України. З метою роз’яснення суті проблеми по телефону вирішено питання щодо особистого його прийому головою Глобинської районної державної адміністрації.

Далі зустріч з виконавцями щодо будівництва системи відеоспостереження в м. Глобине: обговорення та узгодження питань, що стосуються проектування (розміщення) та монтажу приладів відеоспостереження. По закінченню її зустріч з новими підрядчиками – на цей раз важливе питання з проведення капітального ремонту  пам’ятного меморіалу воїнам - глобинчанам, які загинули під час Другої світової війни по вулиці Приглєбова. Разом з виконавцями робіт   ще раз проведено огляд  пам’ятного меморіалу, визначено об’єм та комплекс робіт, які необхідно виконати під час проведення капітального ремонту. Хочеться відмітити тут, що зараз на фоні відверто ворожої пропаганди російських пропутінських ЗМІ про умисні пошкодження воїнських пам’ятників та меморіалів воїнам-борцям з фашизмом, що нібито мають місце на Україні та спекуляцій на цю тему місцевих комуністів Глобинська міська рада  мовчки без апофеозу здійснює свою повсякденну роботу по збереженню та відновленню священних та пам’ятних для нас місць вшанування героїв минулої війни.

 

Памятний меморіал глобинчанам загиблим на фронтах Другої світової війни

Щоденна рутинна робота – з Глобинським КПК з’ясовується стан справ зі сплатою за надані послуги з водопостачання. На початку року вдалося дещо знизити заборгованість населення по сплаті за водопостачання, на жаль зараз заборгованість знову починає зростає. Ті, з глобинчан, хто під різними приводами намагається ухилитися від сплати за водокористування, фактично живуть за рахунок тих, хто своєчасно та добросовісно  сплачує за послуги з водопостачання. Тобто живе за рахунок інших. В той же час щодня ставляючи комунальне  підприємство в скрутне становище, адже воду подано, її використали, а отже використана і електроенергія необхідна для добування її із свердловин та доставки до місця проживання споживача, а оплати, яку зобов’язаний  провести Глобинський ККП,  немає. Знову вимога від заступника міського голови: вжиття всіх передбачених законом в такому випадку заходів,  аж до примусового стягнення заборгованості через підготовку позовів  до суду разом з судовими витратами та примусового відключення від водопостачання.

В порядку контролю за ходом виконання робіт  безпосередню на об’єкті проведено зустріч з підрядчиками, які здійснюють  реконструкцію приміщення Глобинського райвійськомату – приміщення, що перебуває на балансі Глобинської міської ради та яке необхідно підготувати для забезпечення призову юнаків на строкову військову службу в ЗС України.

А на протязі дня прийом громадян з найрізноманітніших питань: роботи по наданню житлово-комунальних послуг Глобинським ККП, роботи міського транспорту, підвіз учнів шкіл до навчальних закладів, оформлення правовстановлюючих документів на індивідуально-житлове будівництво та багато інших, які цікавлять та турбують жителів Глобинської міської ради…

 

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада