1 2 3
Громадській безпеці в місті - належну увагу. Друкувати Написати листа
Вівторок, 31 березня 2015 10:41

Саме така основна вимога була зустрічі підприємців  міста Глобине з міським головою Джусь С.В. та  керівником громадського формування - муніципальної міліції Пшеничним О.І., яка відбулася 30 березня 2015 року в приміщенні актового залу  Глобинської міської ради. Проведення такої зустрічі ініціювали самі  підприємці. А підставою для проведення стало погіршення в останній час стану громадської безпеки в місті – зростання крадіжок та порушень громадського порядку, особливо в нічний час.

У виступах підприємців звучали докори на адресу керівника громадського формування Пшеничного О.І., який на їх думку не належно організовує роботу муніципальної міліції, в зв’язку з чим відсутня профілактика правопорушень та їх своєчасне виявлення.

 

Керівник громадського формування муніципальної міліції Пшеничний О.І. (зліва) зі своїм заступником Обертюх О.В.

Олександр Пшеничний надав пояснення з приводу пред’явлених до нього особисто та очолюваного ним громадського формування претензій в здійсненні заходів по охороні громадського порядку, і, зокрема, вказав, що по-перше разом з ним загальна кількість муніципальних міліціонерів становить 5 осіб, а це не дає можливості, хоча б і із необхідності дотримуватись трудового законодавства України,  здійснювати цілодобове патрулювання міста, а по-друге їх громадське формування  має певні законодавчі обмеження в здійсненні своїх повноважень. І що по великому рахунку забезпечення законності і правопорядку на території не лише Глобинської міської ради, а й всього району, це в першу чергу основне завдання працівників Глобинського РВ УМВС України в Полтавській області.  Тому більша частина претензій щодо неналежного забезпечення громадської безпеки в місті   насамперед стосується  саме глобинської міліції.

Міський голова Джусь С.В. звернув увагу присутніх, що необхідно приймати конкретні заходи по забезпеченню громадського порядку в місті, залучення до патрулювання, як підприємців та і представників громадськості.

В ході зустрічі було  прийняте  рішення щодо виготовлення проектної документації з влаштування відеоспостереження на центральних вулицях та в місцях концентрації торгівельних закладів і місць відпочинку громадян  в місті Глобине. Крім того підприємці ініціювали внесення ними офіційного звернення до сесії міської ради щодо можливості збільшення кількості членів громадського формування муніципальної міліції  для забезпечення можливості здійснення ними цілодобового патрулювання в м. Глобине.

 

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада