1 2 3
Відбувся звіт міського голови перед громадою за 2012 рік Друкувати Написати листа
Вівторок, 05 березня 2013 13:46

 

В перший день весни міський голова Станіслав Джусь на відкритій зустрічі з міською громадою звітував про роботу міської ради в 2012 році. В районному будинку культури зібрались люди, яким не байдуже те, чим живе територіальна громада. Зустріч проходила в форматі діалогу міського голови і жителів міської ради.

Спочату міський голова на протязі 40 хвилин доповів про основні пріоритети в діяльності міської ради в минулому році, наголосив на досягненнях і визначив проблеми над якими необхідно працювати в перспективі.

Присутніх у залі цікавила робота комбінату комунальних підприємств міста по спрощенню системи проведення нарахувань за послуги водопостачання і водовідведення, повірка приладів обліку води. Піднімались питання організації дозвілля на воді, будівництва міської каналізації, ремонту доріг, соціального розвитку села Шепелівка.

По основних питанням Станіслав Джусь надав роз’яснення, інші питання, що потребують більш системного розгляду та вирішення взяті до виконання виконкомом міської ради.

Повна версія звіту міського голови

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Comments  

 
+3 #1 Петро П'ятниця, 26 квітня 2013
Про які досягнення може йти мова, коли в нашому місті автомобільні дороги засипають вапном, пил якого після проїзду автомобілів піднімається у повітря яким дихаємо ми та наші діти також він осідає на водоймах де ми плануємо проводити своє дозвілля (реальну картину можна побачити вул. Вишнева). Всі ці звіти це пусті балачки на тій же вул. Вишнева від смітника поліетиленові пакети літають між будинками чим роблять наше буденне життя РІЗНОБАРВНИМ а в міської влади немає коштів на установку сміттєвих баків за вивіз яких жителі готові платити. Також хочу сказати з приводу роботи нашого СЛАВНОЗВІСНОГО КПП, це тільки внас вони розривають проїжджу частину дороги латають трубу та засипають землею не відновивши покриття а ще краще коли в яму вставляють гілки і кажуть ми не будемо відновлювати дорогу.І ще є маса таких питань але наша влада з ГОРДІСТЮ ДОПОВІДАЄ,ЩО У НАС ВСЕ ДОБРЕ МИ ПРАЦЮЄМО НА ВСЮ СИЛУ.
Цитувати
 

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада