1 2 3
Територія міської школи-філії матиме паркан Друкувати Написати листа
П'ятниця, 01 грудня 2017 14:26

В Глобинській філії Глобинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №5, колишній Глобинській ЗОШ І-ІІ ступенів №4 в м. Глобине,   з’явиться паркан, який буде огороджувати територію навчального закладу. Саме таке рішення прийняли керівництво міської ради та міські депутати. З трьох тильних сторін паркан буде бетонний, а з фасадної,  від вулиці Центральної,  металевий декоративний, щоб не лише нести функцію огорожі, а й мати естетичний вигляд. Таке рішення обґрунтоване декількома мотивами. Перше – це необхідність мати огорожу навчального закладу, адже поряд проходить вулиця з  інтенсивним рухом транспорту, отже він має забезпечити безпеку школярів. Інша обставина - територія школи є прохідним двором, в той же час на шкільному подвір’ї,  розміщуються спортивні майданчики, проходять заняття учнів. І ще одна не мало важлива і в той же час не дуже приємна обставина - користуючись тим, що територія закладу не огороджена,  окремі місцеві жителі, які геть зовсім втратили почуття сорому та власної гідності,  частенько підкидали на подвір’я  школи сміття та побутові відходи.

Роботи із встановлення даного паркану  розпочалися. Отже,  зовсім скоро навчальний заклад –   філії Глобинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 матиме огорожу  власної території. Наступним етапом має стати благоустрій   території навчального закладу з тим, щоб  навчальний заклад громади мав вигляд  не гірший,  ніж  в їх ровесників в європейських країнах.

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада