1 2 3
Сесійний листопад Друкувати Написати листа
Четвер, 30 листопада 2017 14:56

 Місяць, що минає відзначився наполегливою роботою міських депутатів. Тричі на протязі місяця вони збиралися, щоб вирішити важливі питання,  які стосувалися життєдіяльності громади та розгляду заяв і звернень громадян. Всього в листопаді депутати розглянули 150 різноманітних питань. Постійно участь в усіх засіданнях брало 14 міських депутатів:  Юрій Мацак, Валерій Ведмідь, Людмила Безштанько, Микола Білоус, Олександр Васенко, Сергій Харченко,  Валентина Петриченко, Віктор Кір’ян, Олекандр Безштанько, Олексій Котляр, Анатолій Козоріз.

Найбільша відвідуваність депутатів була під час другого зібрання, що мало місце 21 листопада 2017 року. Тоді відсутніми з різних причин на сесії Глобинської міської ради було лише три депутати. А всього середня відвідуваність зібрань  депутатів в листопаді становила  76,9  відсотків від усього депутатського складу.

 Серед питань,  які розглядали депутати більшість стосувалася правових стосунків в області земельного законодавства, частина внесення змін і доповнень до плану соціально-економічного розвитку громади та бюджету міської ради, організації роботи Глобинського міського Центру надання адміністративних послуг, внесення змін та доповнень до міських програм підтримки діяльності та розвитку місцевої пожежної охорони, розвитку земельних відносин і охорони земель,  поводження  з твердими  побутовими відходами у населених пунктах громади, розвитку культури та інші.

Зокрема,  до комунального підприємства в господарське управління передано матеріальні цінності і об’єкти. Серед них, придбані для забезпечення безпеки руху в місті обмежувачі швидкості, так звані, «лежачі поліцейські», об’єкти водопостачання (артезіанські свердловини), які раніше були у віданні ТОВ «Новомсковськ-АГРО».

Найбільшу активність під час засідань проявляли депутати Валерій Ведмідь, Юрій Мацак, Григорій Ковш, Валентина Петриченко, Віктор Кір’ян  та інші. До речі,  під час роботи 26 сесії Глобинської міської ради 21 листопада 2017 року депутати привітали свого колегу, почесного жителя міста Глобине, директора   філії «Глобинський цукровий завод» ТОВ «Цукорагропром» Юрія Мацака з присвоєнням йому Указом Президента України  почесного звання «Заслужений працівник промисловості України».

alt

alt

Під час засідань міських  депутатів

alt

alt

Під час роботи  сесії Глобинської міської ради привітали  міського депутата Юрія Мацак з присвоєнням йому почесного звання "Заслужений працівник промисловості України" 

alt

alt 

Одне з рішень депутатів в дії. В листопаді 2017 року  міські депутати прийняли рішення про виділення коштів на ремонт дорожнього покриття по вулиці Полтавського шляху в м. Глобине. На виконання цього проведено ремонтні роботи на вказаному обєкті.


 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада