1 2 3
Вшанували пам'ять визначного спортсмена Друкувати Написати листа
Середа, 29 листопада 2017 17:10

 29 листопада 2017 року виповнилося б 55 років нашому земляку, відомому спортсмену і тренеру Сергію Миколайовичу Олійнику. На жаль життя цієї людини обірвалося  24 травня 2013  року на 51 -му році життя  внаслідок перенесеного інсульту. За своє життя він встиг досягти багато: стати  майстром спорту СРСР з дзюдо, неодноразово  здобувати  перемоги в  різноманітних спортивних змаганнях та   турнірах, стати досвідченим та визнаним тренером,  організатором спортивної роботи. Як тренер особливо яскраво себе проявив  в активному впровадженні та розвитку  армспорту  на теренах нашого міста, району,  а пізніше,  і області.

До останніх днів свого життя він всі свої сили, енергію, набуті професійні і педагогічні навики віддавав  улюбленій справі.  Був обраний членом правління Української федерації армспорту,  президентом Полтавської федерації армспорту. Сьогодні його вихованці здобувають титули і перемоги на різних турнірах та завжди з теплотою й добрими спогадами згадують свого улюбленого наставника.  Вже традиційним став в м. Глобине  спортивний Всеукраїнський турнір  з вільної боротьби присвячений пам’яті майстра спорту СРСР Сергія Олійника  в якому беруть участь молоді спортсмени не лише з Полтавської області а й з інших куточків України.

alt

Свого часу Сергій Миколайович Олійник з командою Глобинського району з армспорту привозив по 12  медалей за призові місця з різних спортивних турнірів до м. Глобине

До останніх днів свого життя він продовжував невтомно працювати. Завдяки йому,  збірна команда Полтавської області в командному заліку перемогла на чемпіонаті України серед юнаків та юніорів 2013 року, а  за два тижні до того часу,  як він пішов з  життя,   збірна України повернулася з чемпіонату Європи, де полтавські спортсмени на чолі з Сергієм Миколайовичем домоглися величезних успіхів — завоювали 15 медалей.

Віддаючи данину пам’яті цій не пересічній людині,  керівник міської ради Станіслав Джусь, тренер вищої категорії Глобинської районної дитячо-юнацької спортивної школи Геннадій Тарасенко,  який багато років працював разом з Сергієм Миколайовичем Олійником, інші особи 29 листопада 2017 року відвідали місце поховання   колишнього спортсмена та тренера на Центральному цвинтарі міста Глобине,  де вшанували його пам'ять хвилиною мовчання та покладанням квітів на могилу.

alt

Біля могили видатного спортсмена та тренера Сергія Миколайоича Олійника на Центральному цвинтарі м. Глобине

 

 

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада