1 2 3
Наші земляки підкоряють спортивні вершини Друкувати Написати листа
Вівторок, 28 листопада 2017 13:40

В листопаді 2017 року глобинці порадували  земляків своїми спортивними досягненнями.  В першу чергу – це успіх нашої юної Аліни Акобії, яка вперше виступала на чемпіонаті світу з боротьби серед спортсменів до 23 років, який проводився у польському місті Бидгощі.

Аліна боролася у ваговій категорії 55кг, впевнено проходила коло за колом, аж доки не поступилася в півфіналі майбутній чемпіонці світу, спортсменці з Японії та втратила можливість боротися за найвищу нагороду турніру. В бронзовому фіналі Аліна здобула впевнену перемогу на туше над суперницею з Туреччини.

 Приємно, що серед цьогорічних здобутків Аліни, яку тренує наставник   Олександр Кутаков,   перемога на Чемпіонаті Європи у цій же віковій категорії.  Тож,  ми вітаємо колишню вихованку Глобинської районної дитячо-юнацької спортивної школи та бажаємо їй нових спортивних звершень.

Свої нові спортивні вершини  підкорив і завідувач сектором охорони здоров’я міськвиконкому Віталій Мазур. Він серйозно займається спортом на протязі семи років. Наполегливі заняття фізичними вправами та спортивний гарт цього року дали свої результати. Приймаючи участь  в змаганнях на Кубок Лівобережної України з пауерліфтингу, що проходив в м. Хоролі  Віталій Мазур  зумів вибороти перше місце в піднятті штанги на біцепс та друге місце  з екстремального жиму. Зі спортивними здобутками його привітали депутати Глобинської міської ради під час проведення позачергової сесії 27 листопада 2017 року.

alt

Аліна Акобія бронзовий призер чемпіонату світу

alt

Спортивні відзнаки Віталія Мазура 

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада