1 2 3
Опорна школи громади – з впевненістю в майбутнє Друкувати Написати листа
Понеділок, 30 жовтня 2017 10:44

Початок нового навчального року Глобинська  загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5 здобула в новому статусі опорної школи з філіями: Глобинської ЗОШ І-ІІ ступенів, Жуківської ЗОШ І-ІІ ступенів та Шепелівської ЗОШ І-ІІ ступенів.

 Всього лише рік,  як  Глобинська громада набула повноважень з управління освітньою галуззю. За цей рік в  навчальному закладі відбулися разючі зміни. І мова не лише в зміні статусу  школи, а й в  суттєвому зміцненні матеріально-технічної бази. За  неповний рік замінено 206 вікон  в навчальному закладі на енергозберігаючі, виготовлених за сучасними новітніми технологіями. Замінено 15 вітражів, проведено ремонти покрівлі, спортивного залу.

До речі,  на момент переходу цієї школи до управління громади в приміщенні було замінено всього лише 24 вікна на третьому поверсі. І ті за рахунок благодійної допомоги народного депутата України Костянтина Жеваго. На сьогодні замінено всі. Чи не правда це свідчення переваги, яку отримала громада, ставши на шлях адміністративно-територіального реформування та створивши об’єднану громаду.

Придбано нове комп’ютерне та сучасне технологічне  навчальне обладнання, проводяться капітальні ремонти  фізичного та хімічного кабінетів, які по закінченні відповідатимуть всім сучасним вимогам до їх облаштування.

Всі ці зміни вселяють впевненість в тому, що освітня галузь громади знаходиться на порозі  кардинальних змін на краще. Створення учням належних умов для навчання, не гірших ніж в їх ровесників в європейських країнах - такий курс обрало керівництво громади по розбудові освіти в громаді.

alt

Повністю укомплектований новим кормпютерним обладнанням та меблями компютерний клас опорної школи - Глобинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №5

alt

Тривають ремонтні роботи в кабінеті хімії. Тож, на якій стадії вони перебувають та які при цьому виникають проблеми і намагається зясувати міський  голова Станіслав Джусь під час відвідування цього навчального закладу

alt

alt

В коридорах навчального закладу теж замінено вікна і зроблені ремонти. Відтепер в приміщенні школи набагато краще утримується тепло та менші затрати на опалення в холодні пору року 

alt

alt

Чудовий настрій педагогів і керівників закладу можна зрозуміти. Вони реально відчувають турботу про них зі сторони керівництва громади і бачать конкретні зміни на краще в їх навчальному закладі.  

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада