1 2 3
Навчальний заклад стає кращим Друкувати Написати листа
Середа, 11 жовтня 2017 14:57

 Більше ніж півстоліття тому в м. Глобине було збудоване приміщення  Глобинської восьмирічної школи №4. З часом змінювався статус навчального закладу, добудовано було   допоміжні приміщення. Та втім,  накопичувалися з роками і проблеми, які не вирішувалися  тривалий час.

Суттєві зрушення настали лише з того часу, як цей навчальний заклад у вересні минулого року перейшов до управління громадою. За рік, що пройшов,  в школі проведено значний обсяг робіт  з капітального ремонту окремих кімнат, коридорів, їдальні, замінено старі дерев’яні вікна на сучасні енергозберігаючі. В даний час продовжується капітальний ремонт  спортивного залу, туалетів та душових, зроблено капітальний ремонт каналізації. Сам навчальний заклад набув статусу філії  опорної школи – Глобинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №5.

Днями цей навчальний заклад відвідав Глобинський міський голова Станіслав Джусь. Зустрівшись із завідувачем філії Глобинська ЗОШ І-ІІ ступенів №4 Вікторією Слюсар,  очільник громади з’ясував  стан справ в навчальному закладі та оглянув приміщення школи. Вже зараз  підходять до закінчення ремонтні роботи майбутнього актового залу цього закладу. До речі,  це приміщення більше десятка років перебувало в занедбаному стані. Після проведення капітального ремонту це приміщення буде використовуватися для потреб навчального закладу. Вже зараз педагоги мріють, щоб сюди була можливість придбати глядацькі стільці та відповідне обладнання. Адже просторе приміщення може слугувати і як зала для проведення навчань, виховних заходів, свят так і місцем для проведення репетицій, занять вокалом чи хореографією.

Поцікавився міський голова і ходом робіт з капітального ремонту спортивного залу. Підрядник пообіцяв активізувати роботи, щоб вже найближчого часу  оновлений спортзал став до ладу. На спортивному майданчику школи  у вересні цього року встановили нові сучасні тренажери. Навчальний заклад  переживає своє відродження. І як переконане керівництво міської ради це тільки старт робіт  із  створення належних умов для навчання учнів та роботи педагогів загальноосвітніх закладів громади.

alt

Глобинський міський голова Станіслав Джусь та завідувач філії Глобинська ЗОШ І-ІІ ступенів №4 Вікторія Слюсар під час обговорення актуальних проблем навчального закладу

alt

alt

Міський голова Станіслав Джусь під час огляду їдальні навчального закладу, де було проведено заміну вікон та ремонт відкосів

alt

alt

Ще зовсім недавно це приміщення виглядало непривабливо та зовсім було непридатне для навчальних та виховних цілей. А вже зараз педколектив школи мріє про те, щоб пристосувати його під актовий зал та приміщення для занять художньою творчістю

 

 

 

 

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада