1 2 3
Придбано новий трактор Друкувати Написати листа
Четвер, 05 жовтня 2017 15:23

 Надання якісних  комунальних послуг жителям громади, стан благоустрою населених пунктів  залежить від   матеріально-технічної бази КП «Глобинське».  Тому постійна турбота про   належний    стан матеріально технічного забезпечення комунального господарства громади  є пріоритетом діяльності керівництва Глобинської громади та міських депутатів.

Днями для потреб комунального господарства громади було передано новенький трактор колісний МТЗ -82.1, який був  придбаний в результаті проведеного тендеру  відділом комунального майна та закупівель міськвиконкому. Вартість  трактора склала 496 тисяч грн.

 Цей технічний засіб  має забезпечити більший та якісніший об’єм виконання комунальним підприємством громади своїх виробних завдань. Варто зауважити, що це не перше придбання спеціальної техніки для потреб комунального підприємства громади, адже за останні декілька років матеріально-технічна база підприємства суттєво оновилась та поповнилась сучасними технічними засобами. Серед них: автопідйомник телескопічний АП-18-10 встановлений на базі автомобіля ГАЗ-3309 з 5-ти місткою кабіною  (автовишка), екскаватор виробництва Англії - колісний багатофункціональний екскаватор-навантажувач JСB моделі 3СХ ЕСО SITEMASTER  та ряд інших.

alt

alt

Начальник відділу комунального майна та закупівель міськвиконкому Анатолій Головаш та механік КП "Глобинське" Сергій Омельченко біля щойнопридбаного для потреб підприємства трактора колісного МТЗ -82.1

alt

Новенький трактор колісний МТЗ 82.1 придбаний для КП "Глобинське" на господарському дворі підприємства

 

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада