1 2 3
Ними гордиться місто – «Гордість міста 2017 року» Друкувати Написати листа
Четвер, 21 вересня 2017 12:33

Номінантами  щорічної   міської відзнаки  - «Гордість міста" у  2017 році і стали  ті  жителі нашого міста, хто досяг найбільших успіхів, хто прославив наше міста та сприяв формуванню його позитивного іміджу.

А це  - танцювальний колектив «Сузір’я», під керівництвом глобинця Сергія  Рибальченка.  Цей колектив  сьогодні вважається одним з кращих на Полтавщині та має визнання  танцювального колективу, який виконує українські народні та стилізовані танці, демонструючи високу виконавську майстерність, яскравий акторський талант, художню довершеність танцю, барвисту палітру костюмів, багатство музичного супроводу. Діти, які займаються в танцювальному колективі «Сузір’я», окрім занять, ведуть активну мистецьку діяльність, беруть участь у концертних програмах, фестивалях та конкурсах різного рівня, де здобувають творчі перемоги  призові місця.

alt

Танцювальний колектив "Сузіря"

Наказом Управління культури Полтавської обласної адміністрації від 11 серпня 2017 року хореографічному колективу «Сузір’я» Глобинського міського будинку культури присвоєно звання «зразковий аматорський колектив»

В цьому році високі досягнення були здобуті і юними глобинськими спортсменами.

Коваленко Марія стала чемпіонкою України 2017 року з вільної боротьби серед кадетів, стала членом збірної України та учасником літнього чемпіонату Європи в Боснії - Герцеговині. Чемпіонка навчається в 10 класі Глобинської гімназії.

Коваленко Олександр став чемпіоном  України 2017 року з вільної боротьби серед кадетів, членом збірної України та учасником літнього чемпіонату Європи в Боснії – Герцеговині. Олександр  навчається в випускному - 11 класі  Глобинської гімназії.

alt

Чемпіони України з Глобине Марія та Олександр Коваленки

Марія та Олександр рідні брат і сестра. Вони вже десять років займаються в спортивній секції вільної боротьби Глобинської районної комплексної ДЮСШ в місті Глобине під керуванням тренера-викладача з вільної боротьби вищої категорії Геннадія Тарасенка.

Юна глобинка Ткаченко Аліна,   учениця 10 класу Глобинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 5  обдарована та старанна учениця. ЇЇ досягнення в навчанні, в освоєнні шкільних наук  не можуть не захоплювати. Вона неодноразова переможниця і призерка районних та обласних етапів  Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін ( 8 нагород районного етапу та 2  - обласного). Своїми успіхами в навчанні вона сприяє формуванню позитивного іміджу свого навчального закладу та міста Глобине. Характеризуючи Аліну педагоги відмічають    ерудованість та багатогранну особистість  школярки. Адже, крім наполегливого вивчення шкільних предметів, вона знаходить час і для інших творчих захоплень. Зокрема, образотворчим мистецтвом. В цьому році за рішенням педагогічного колективу школи, де вона зараз навчається  та відділу освіти міськвиконкому вона  визнана однією з кращих учениць загальноосвітніх закладів громади.

alt

Ткаченко Аліна 

 

 

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада