1 2 3
Готуючись до майбутніх ремонтів доріг Друкувати Написати листа
Вівторок, 19 вересня 2017 12:51

Чимало доріг в нашому місті Глобине потребують ремонту дорожнього покриття. При цьому  однією з причин руйнування дорожнього покриття вулиць є те, що їх обочини,  внаслідок багаторічного нашарування ґрунту та бруду, знаходяться вище дорожнього покриття вулиць. Під час опадів воді не має куди стікати з проїзної частини дороги і вона залишаючись тут активно сприяє руйнуванню дорожнього покриття.

Тож, однією з умов більш надійного ремонту доріг є зрізування та вирівнювання обочин проїзних частин доріг. Саме такі заходи проводять працівники КП «Глобинське» готуючи дорожнє покриття вулиць міста до їх ремонту.

«Ми ще тільки плануємо провести ремонт вулиці Чкалова в місті Глобине, - говорить провідний спеціаліст відділу розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою міськвиконкому Олександр Салабай, - та вже зараз  проводимо заходи силами працівників КП «Глобинське» та відповідних технічних засобів, щоб підготувати цю вулицю до ремонту дорожнього покриття. Справа в тім, що на узбіччях дороги  за тривалий час експлуатації нагромадилось чимало  ґрунту та бруду, а в окремих місцях місцеві жителі навіть наскидали сміття та відходів будівельних матеріалів. І виходить, що воді з проїзної частини вулиці,  під час опадів та танення снігу,  не має куди стікати. Таким чином, постійна вологість псує дорожнє покриття і будь який ремонт за таких обставин довго триматися не буде.

Тому і проводимо такі заходи з вирівнювання   обочин проїзної частини вулиці та вивезення частини надлишкового грунту. Взагалі то ми плануємо, що з часом при комунальному підприємстві громади створимо свій підрозділ для проведення поточного ремонту доріг. Адже, будівельні роботи з ремонту доріг вартують дорого. А так частину таких робіт ми б могли виконувати самі. Тільки для цього потрібно придбати спеціальну техніку та обов’язково  провести відповідну підготовку працівників. Бо в нас є грамотії, які не маючи ніякої будівельної освіти та навиків повчають, як потрібно проводити ремонти доріг.

Втім, це на перспективу, а зараз ми робимо конкретні справи, щоб  створити умови для більш тривалого терміну експлуатації доріг  після того,  як буде   проведено    ремонт дорожнього покриття залученими підрядними   шляхово-будівельними організаціями».

alt

Планування обочин та підготовка дорожнього покриття вулиці Чкалова в місті Глобине до майбутнього проведення  ремонту


 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада