1 2 3
Організаційні моменти майбутнього свята Друкувати Написати листа
Понеділок, 18 вересня 2017 08:56

З метою підготовки заходів по відзначенню 23 вересня 2017 року Дня міста Глобине відбулася робоча нарада організаційного комітету під головуванням міського голови Станіслав Джуся.

В ході проведення робочої наради передбачено ряд заходів по підготовці місць, де будуть проведені святкові заходи, зокрема їх благоустрою. Визначено відповідальних осіб за розміщення закладів торгівлі та харчування, атракціонів, майданчиків для проведення дитячих розважальних програм, зокрема Арт-пікніка за участю мультяшних героїв, фотозони «Колорит» та інших святкових дійств та заходів.

До речі, 23 вересня 2017 року з 8 години ранку і до 24-00  буде перекрито рух автотранспорту по вулиці Центральній в місті Глобине від   вулиці Гагаріна і до перехрестя з вулицею Виноградною.

По закінченню наради керівники громади: Станіслав Джусь та Галина Токаренко,  начальник КП «Глобинське» Анатолій Шаповал, начальники відділів міськвиконкому Володимир Бондар та Олександр Шайнога,  пройшовши безпосередньо  на місце проведення святкових заходів в Центральний сквер міста,  оглянули територію, де будуть розміщені  заклади торгівлі та харчування під час проведення Дня міста, визначили заходи по благоустрою скверу та підготовки  центральної алеї скверу до святкових заходів.

alt

alt

Під час проведення засідання організаційного комітету з організації та проведення свята міста Глобине

alt

alt

alt

Обговорення заходів, які необхідно провести під час підготовки до відзначенню Дня міста на території Центрального скверу міста Глобине

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада