1 2 3
В Глобинських вогнеборців новий очільник Друкувати Написати листа
Вівторок, 12 вересня 2017 07:39

В серпні місяці виконавчим комітетом міської ради проведено   конкурс на заміщення вакантної посади начальника комунальної організації Глобинська місцева пожежна охорона. Новим очільником міських вогнеборців  призначено глобинця Михайла Бушу. Він має відповідну підготовку та кваліфікацію спеціаліста-рятувальника. Тож саме на нього керівництво Глобинської міської ради покладає великі надії в належній організації та роботі  цієї комунальної організації.

11 вересня  2017 року працівникам міської  пожежної охорони  заступником Глобинського міського голови Олександром Артюшенко було представлено нового начальника Михайла Буша та під час зустрічі з працівниками місцевої пожежної охорони,  з’ясовано проблемні питання, які потребують свого вирішення.

Зокрема, з’ясовано, що при виконанні одних і тих же професійних завдань, при схожих умовах виконання обов’язків  міські пожежники отримують меншу заробітну плату ніж їх колеги з Глобинського районного державного рятувального загону, мають гірше забезпечення спецодягом. Тож, саме на ці питання необхідно звернути увагу новому керівнику, зауважив Олександр Артюшенко, під час зустрічі з пожежниками. «Необхідно підготувати відповідне звернення до міськвиконкому, - відмітив Олександр Артюшенко, - щоб  розглянути це питання на сесії та    соціальну несправедливість  в розмірі заробітної плати та забезпеченні спецодягом усунути».

Разом з начальником комунальної організації Глобинська місцева пожежна охорона Михайлом Бушею та провідним спеціалістом  Глобинського районного сектору ГУ ДСНС України в Полтавській області Олександром Борщем,    Олександр Артюшенко оглянув приміщення, де розміщається особовий склад міської пожежної охорони, службові спеціальні пожежні автомобілі, захисне спеціальне обладнання. До речі майже 150 тисяч гривень було виділено міською радою для того, щоб придбати для потреб рятувальників захисне обладнання – спеціальні апарати на стисненому повітрі для роботи в непридатному для дихання середовищі ( диму, наявності отруйних речовин в приміщенні та інше).

«Ми повинні дбати про створення належних умов  для роботи міських пожежників, - говорить Олександр Артюшенко, - орієнтуватись на те, щоб якомога більше функцій вони могли  виконувати. А для цього потрібно і відповідне спорядження,  і навчання спеціалістів. Від їх професіоналізму та вмінь залежить безпека жителів громади. До речі,  міські пожежники надають допомогу не лише жителям нашої громади а й сусідніх громад. Тому ми розуміємо відповідальність за  належний  стан справ в комунальній організації Глобинська місцева пожежна охорона  та прагнемо приділяти їй належну увагу».

alt

Святая святих рятувальних служб  - централізований пульт на який надходять повідомлення про пожежі та інші надзвичайні події в Глобинській громаді та районі. За пультом - працівник Глобинського районного державного рятувального загону Володимир Пащенко

alt

Заступник міського голови Олександр Артюшенко під час зустрічі з працівниками комунальної організації Глобинська місцева пожежна охорона: Сергієм Шамайко, Володимиром Гармашем, Богданом Пінчуком, Михайлом Бушем та провідним фахівцем Глобинського районного сектору ГУ ДСНС України в Полтавській області Олександром Борщем

alt

Пожежні автомобілі мають вже чималий термін експлуатації. Тож, щоб вони були надійними і не "підводили" під час термінових викликів доводиться постійно слідкувати за їх технічним станом

alt

Олександр Артюшенко під час огляду спеціального спорядження - апаратів на стисненому повітрі,  придбаних за кошти міського бюджету для потреб рятувальникців 

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада