1 2 3
Шановні учні та вчителі, батьки та рідні нашої учнівської юні! Друкувати Написати листа
П'ятниця, 01 вересня 2017 14:30

Вітаю всіх вас з початком нового навчального року!  Завжди цей день  хвилюючий, неповторний та незабутній! Адже це важливий момент в долі   кожного учня,  їх батьків та рідних! Хтось переступить  вперше  поріг в школі, хтось став старшим та йде до наступного класу, а випускники навчальних загальноосвітніх закладів  на старті останнього року навчання та на порозі путівки в доросле життя!

Шкільні роки найщасливіші та найрадісніші  в  житті. Тож,  хочу побажати, щоб вони були  безхмарними та мирними! Дорога наша малеча, шкільна юнь бажаю,  Вам  успішно здобути освіту, навчитися  добру та  справедливості.

Ви наше майбутнє, майбутнє нашого міста та  України! Тож бажаю Вам жити в щасливій, мирній,  заможній та сильній незалежній державі Україні!

Зі свого боку запевняю вас, ваших батьків і рідних, педагогічні колективи навчальних закладів, що   ми керівники Глобинської об’єднаної територіальної громади прикладатимемо   всіх зусиль, для того щоб загальноосвітні заклади   стали справжніми храмами наук, де б   школярі нашої громади мали всі умови, щоб  у комфортних і затишних навчальних закладах долати  вершини наук!

Шановні  вчителі! Сійте щедрими  врожайними нивами вічне та мудре зерно знань. Шановні батьки! Хай завжди Вас переповнюють почуття гордості за ваших дітей, за їх успіхи в навчанні та житті!

Бажаю всім міцного здоров’я,   впевненості в завтрашньому дні, добробуту і  Божої благодаті! З Днем знань!

З повагою,  Глобинський міський голова, Станіслав Джусь

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада