1 2 3
Шановні глобинці! Дорогі мої земляки! Друкувати Написати листа
Середа, 23 серпня 2017 10:43

В ці дні ми відзначаємо найбільше державне свято - День Незалежності  України. Свобода і незалежність це те,   до чого стільки століть прагнув наш український народ.

І хоча зараз  підступний ворог зазіхнув на нашу  державність, наш суверенітет, та  вже  ніхто і ніщо не зупинить український народ в його устремлінні бути могутньою,  вільною європейською державою.

В цей день  згадуємо покоління борців за волю України і вшановуємо тих, хто не повернувся з поля бою, тих хто став небесною Раттю і навічно захищає рідну землю від зла. Ми славимо тих, хто залишився живий у запеклій війні, розв'язаній сусідньою країною. Ми захоплюємося мужністю і сміливістю тих, хто й  зараз охороняє наш мир і спокій.

Я вірю, я переконаний, що Україна переможе! Ми вистоїмо! А підлий ворог-агресор з соромом та ганьбою забереться геть з нашою української землі!

З нагоди свята від щирого серця  бажаю Вам: своїм землякам, рідним, друзям та колегам здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх справах і нехай мрія про краще майбутнє України та рідного краю окриляє всіх нас  на нові звершення, на нові добрі починання, в ім’я соборної незалежної демократичної процвітаючої України, єдиної запоруки добробуту й щасливого життя українського  народу.

З святом Вас! Святкового настрою! Слава Україні!

 З повагою, Станіслав Джусь, Глобинський міський голова

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада