1 2 3
Проїзд по вулиці став кращим Друкувати Написати листа
Четвер, 10 серпня 2017 11:44

До Глобинської міської ради зверталися жителі вулиці Принасипної з проханням вирішити питання з ремонтом проїзної частини їх вулиці. Враховуючи звернення,  проведення ремонту дорожнього покриття цієї вулиці було включено до Плану соціально-економічного розвитку Глобинської громади на 2017 рік.

На початку серпня цього року будівельні майстри з Глобинського  КП «Агрошляхсервіс» (керівник Володимир Ситник)  провели ремонтні роботи по вулиці Принасипній  із застосуванням щебеню та гранвідсуву.  Спеціальною дорожньою технікою – грейдером проведено підготовчі роботи з планування та укладення сумішей щебеню та гранвідсіву, які ущільнені катком.

Аналогічним чином відремонтовані провулок Набережний та  тупик Набережний в м. Глобине. Глобинці, кому доводилося рухатись в напрямку понтонного містка через річку Сухий Омельник,  пам’ятають,  який непривабливий та малопридатний для руху був цей відрізок шляху. Після проведеного  ремонту  рух по ньому став набагато кращим.

Звісно, що це не панацея для ремонту доріг. Та враховуючи вартість асфальтобетонного покриття доріг в даний час,   ремонт доріг щебенево-гранвідсівним способом є суттєвим  покращенням їх стану, який створює набагато кращі зручності для  проїзду по них, і,   поки-що,  залишається  важливим фактором при проведенні ремонту дорожнього покриття тих вулиць,  де відсутнє асфальтобетонне покриття.

alt

Глобинський міський голова Станіслав Джусь оглядає стан дорожнього покриття вулиці Принасипної в м. Глобине після проведення ремонтних робіт

alt

Такий вигляд має проїзна частина дороги, що йде до понтонного містка через річку Сухий Омельник зі сторони вулиці Набережної в місті Глобине,  після проведення її ремонту


 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада