1 2 3
Школа кардинально змінює свій вигляд Друкувати Написати листа
Четвер, 03 серпня 2017 10:21

Вже зовсім скоро навчальні заклади громади відкриють свої двері для школярів по закінченню літніх канікул, розпочнеться новий  навчальний рік. Літня пора для загальноосвітніх навчальних закладів завжди гаряча пора. І не тільки тому, що це найтепліша пора року, а й тому, що   це період,  коли навчальний заклад  ґрунтовно  готують  до початку занять.

Раніше це, як правило,  були незначні косметичні ремонти, а зараз, з часу коли Глобинська об’єднана громада отримала  повноваження на управління навчальними закладами,   керівники громади, міські депутати та керівники навчальних закладів самі вирішують,   які проблеми,  в першу чергу,  необхідно вирішувати. Тож, за неповний рік,  що навчальні заклади перебувають у віданні громади,  їх вигляд, та матеріально технічна база змінюються. Активно впроваджуються енергозберігаючі заходи (заміна вікон та дверей на сучасні енергозберігаючі; ремонти та заміна систем опалення та інше), капітально ремонтуються  навчальні кабінети, спортивні зали, ганки та фасади приміщень.

От і зараз,  в  Глобинській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів  №4 тривають  ремонтні роботи  спортивного залу,  шкільних туалетів,  коридорів та ряду інших  приміщень. Організовує ці роботи молодий та енергійний вчитель цього навчального закладу, а в даний час т.в.о. директора школи  – Олег Лисенко. Він на рівні з іншими працівниками-будівельниками  і сам бере активну участь в проведенні будівельних робіт.

Звісно, що найбільший об’єм робіт в спортивному залі, який  мав  не просто непривабливий вигляд,   а потребував негайного проведення ремонтних робіт. За час перебування цього навчального закладу в громаді,  проведено заміну дерев’яних вікон на сучасні,  виготовлені з новітніх енергозберігаючих матеріалів. Зараз же повністю знімається старе штукатурення стін з тим, щоб  провести повністю   ремонт.

«Ми можемо не встигнути із закінченням ремонту спортзалу до початку навчального року, - говорить Олег Лисенко, - та  це нас не зупиняє. Якщо місяць-два з початком навчального року ми затягнемо з ремонтом спортивного залу школи нічого страшного не станеться. Адже,  заняття з фізичної культури можна в цей час провести і на шкільному спортивному майданчику. Зате,  закінчивши ремонт,  школярі отримають оновлений чудовий спортивний зал,   в якому буде тепло,  затишно, зручно, а головне- будуть створені всі умови для занять фізкультурою та спортом».

Начальник відділу освіти міськвиконкому Олександр Іванченко,  відвідавши разом із заступником міського голови Олександром Артюшенко, цей навчальний заклад з’ясували стан проведення ремонтних робіт.  Класні кімнати, центральний коридор навчального закладу, практично, готові до початку навчального закладу. На черзі    роботи  із заміни вікон та ремонту шкільної їдальні.  Отже, керівникам громади та відділу  освіти міськвиконкому є необхідність з’ясувати  цілий ряд питань з організації та проведення ремонтних робіт.

Та основне, що навчальний заклад змінює свій вигляд.  І ці суттєві зміни  створюють кращі,  комфортні умови для навчання школярів.

alt

alt

alt

Обєм ремонтних  робіт,  який належить виконати в Глобинській ЗОШ І-ІІ ступенів №4 ще досить значний

alt

Заступник Глобинського міського голови Олександр Артюшенко та начальник відділу освіти міськвиконкому Олександр Іванович оглядають стан виконання ремонтних робіт в спортивному залі Глобинської ЗОШ І-ІІ ступенів №4

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада