1 2 3
Позитивні враження та нові знання Друкувати Написати листа
Вівторок, 01 серпня 2017 09:49

Минулого тижня в м. Глобине відбувся навчальний семінар-тренінг для працівників  міськвиконкому, які є кандидатами   для майбутньої роботи адміністраторами Глобинського міського  Центру надання адміністративних послуг.

Під час його роботи своїми враженнями від семінару поділилися,  як ті хто його проводив так і ті,  хто навчався.

alt

alt

Під час проведення семінару

alt

Знімок на згадку

alt

Так, спеціаліст юридичного відділу міськвиконкому  Ольга Недосіка не приховує своїх позитивних емоцій від   участі в семінарі: «Цікавою та дуже корисною була інформація,   яку ми отримали під час проведення семінару. Сподіваюсь, що вона мені знадобиться в практичній діяльності. До того ж і подавалася вона в  різноманітній формі, яка поєднувала в собі  активну участь в його роботі безпосередньо всіх учасників семінару».

alt

Задоволена участю в семінарі і спеціаліст загального відділу міськвиконкому Віра Підорець. Щоб взяти участь в семінарі вона прибула в м. Глобине з с. Пирогів Глобинської громади.  І не шкодує, адже отримані нею знання та інформація,  переконана вона, що  знадобляться їй під час спілкування з громадянами  та виконання службових обов’язків.

alt

«Мене важко, чим здивувати,  адже я маю чималий досвід роботи в органі місцевого самоврядування і якщо відверто, - говорить начальник загального відділу міськвиконкому Світдана Кузнєцова, - я  не дуже й сподівалася, що приймаючи участь в роботі семінару    дізнаюсь стільки нової, цікавої та переконана, що і корисної інформації. Та, проведений в м. Глобине за сприяння міжнародної програми U-LEAD семінар перевершив всі мої сподівання. Я вдячна всім, хто надав змогу прийняти участь в  такій   інтерактивній формі  навчання і впевнена, що багато чого із здобутого під час навчання я зможу використати в своїй роботі. Тобто,  матиму реальну користь від отриманих знань».

alt

Ксенія Герасименко, спеціаліст відділу комунального майна та закупівель  міськвиконкому виявляє бажання стати адміністратором Центру надання адміністративних послуг в Глобинській громаді. Тож, вона зарані себе налаштовувала на те, що участь в семінарі  буде для неї корисною. І ці сподівання її виправдалися.

alt

Задоволена спілкуванням з глобинцями  і Олена Ставицька, кандидат психологічних наук, доцент кафедри загальної психології та психодіагностики  Рівненського державного гуманітарного університету. Тому,  приємно було дізнатися, що перебування в нашому місті та спілкування з працівниками міськвиконкому  під час проведення семінару залишили  приємні враження: «Аудиторія була активною, всі учасники  охоче приймали участь в різноманітних формах навчального спілкування, дискусіях, обговореннях, відповідях на різноманітні тести та завдання, що сприяло більш об’ємному та ефективному засвоєнню  інформації, виробленню певних навичок».

Навчальний семінар   для представників Глобинської об’єднаної територіальної громади, які є потенційними кандидатами  для роботи в Центрі надання адміністративних послуг Глобинської громади був організований та проведений за сприяння міжнародної програми U-LEAD, яка фінансується за рахунок донорської підтримки  Європейського  Союзу, зокрема,  його держав-членів Данії, Естонії, Німеччини, Польщі та Швеції, Шведського агентства міжнародного розвитку (Sida).


 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада