1 2 3
Ще один важливий об’єкт громади скоро стане до ладу Друкувати Написати листа
Четвер, 27 липня 2017 10:34

Зовсім скоро ще одне важливе будівництво соціально-важливого об’єкта в Глобинській громаді буде успішно завершено. Мова йде про дошкільний навчальний заклад в Бабичівському старостаті.  Для сіл Бабичівка, Устимівка, Набережне та Індустрія це буде  надзвичайно важлива подія. Адже, їх малюки  отримають можливість  відвідувати дошкільний навчальний заклад. Тобто, будуть створені  всі належні умови для їх всебічного та гармонійного розвитку, як і для решти малечі Глобинської громади. Так склалося що на території цих сіл раніше працював дитячий заклад сезонно  лише в теплу пору року, а,  в останній час,  і він припинив роботу через відсутність власного приміщення.

Тому,  відразу із створенням Глобинської об’єднаної громади,   керівництво міської ради, як і обіцяв міський голова Станіслав Джусь, ще на початку процесу обговорення та створення  об’єднаної громади, взяло курс на відродження дитячого садка  для цих населених пунктів. І свого слова дотримують. Адже будівельні роботи на цьому об’єкті, які розпочалися ще в минулому році вже наближаються до свого завершення.  Для місцевих дітлахів це буде сучасний дитячий заклад, збудований з використанням  новітніх енергозберігаючих технологій.

Відкриття дошкільного навчального закладу – це не лише  комфортні умови для гармонійного розвитку малечі та  додаткові можливості для їх батьків працевлаштуватися, але це ще й нові робочі місця на селі. Це  шлях до відродження села.

Із введенням цього об’єкту до ладу, можна буде вирішувати й  інші важливі для жителів   сіл  Бабичівського старостату проблеми та вкладати в їх вирішення кошти міського бюджету.  Зокрема, на черзі  не менш важливі соціальні об’єкти - сільські ФАПи.

Виконання робіт на цьому об’єкті  постійно в центрі уваги керівництва Глобинської міської ради. От і днями, щоб переконатися в стані проведення робіт з  ремонту приміщення,  де буде розміщуватися  дошкільний навчальний заклад, в с. Бабичівку прибули Глобинський міський голова Станіслав Джусь та  заступник міського голови Олександр Артюшенко. Вони оглянули приміщення, прилеглу території, поцікавились в будівельників стільки працівників працює щодня на об’єкті. І хоча ще чимало належить зробити, все ж є впевненість в тому що до попередньо запланованої дати – 5 серпня 2017 року,  будівельні роботи на об’єкті будуть завершені.

Керівники громади звернули увагу будівельників на внутрішні та зовнішні оздоблювальні роботи. Зокрема фарбування стін. Їх колір та вигляд мають мати світлі радісні кольори. Адже це дитячий дім, в якому малечі потрібно буде проводити свій час. Тому   він  і повинен бути для них приємним та гарним.

alt

Центральний вхід до приміщення дошкільного навчального закладу в с. Бабичівка

alt

alt

Як зовні так і всередині приміщення ще тривають будівельні роботи

alt

Глобинський міський голова Станіслав Джусь та заступник міського голови Олександр Артюшенко під час огляду стану виконання будівельних робіт всередині приміщення дошкільного навчального закладу в с. Бабичівці


 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада