1 2 3
Проектні заявки погоджені, настав час реалізації розвиткових проектів Друкувати Написати листа
Середа, 26 липня 2017 14:10

25 липня в Міністерстві регіонального розвитку відбулося засідання Комісії з розгляду поданих виконавчими комітетами місцевих рад переліків з проектними заявками для фінансування за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим на формування інфраструктури об'єднаних територіальних громад у 2017 році.

На розгляд комісії був направлений і перелік, підготовлений виконкомом Глобинської міської ради з 5 проектних заявок – реконструкції приміщення  будинку культури в с. Бориси та приміщення для міського ЦНАПу; капітальний ремонт з утепленням зовнішніх огороджуючи конструкцій ДНЗ №4 в м. Глобине; придбання легкових автомобілів для роботи сімейних лікарів та придбання сміттєзбирального автомобіля з заднім завантаженням.

Після обговорення, весь перелік заявок комісією був погоджений з незначними зауваженнями і рекомендований для реалізації.

alt

Під час засідання в Міністерстві регіонального розвитку   України Комісії з розгляду поданих виконавчими комітетами місцевих рад переліків з проектними заявками для фінансування за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим на формування інфраструктури об'єднаних територіальних громад у 2017 році 

Наступним кроком буде затвердження проектів міською радою і вже після цього розпочнеться їх реалізація і фінансування. До речі, перша частина коштів ( а всього таких частин буде 6) вже надійшла на казначейський рахунок громади.

Цьогоріч враховані минулорічні помилки: перелік проектів скорочений більш ніж вдвічі; реалізуватимуться тільки ті об’єкти, по яких готова проектно-кошторисна документація або вже ведуться роботи; всі проекти були включені до Плану соціально-економічного розвитку громади на 2017 рік ще в минулому році.

Над підготовкою проектних заявок та оформленням документації працювала ціла група працівників відділів виконкому міської ради, що значно вплинуло на якість проектів.

alt

alt

alt

Успішному проходженні проектних заявок Глобинської громади в  Комісії з розгляду поданих виконавчими комітетами місцевих рад переліків з проектними заявками для фінансування за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим на формування інфраструктури об'єднаних територіальних громад у 2017 році  в Мінрегонбуді сприяла ретельна та копітка робота Робочої групи з підготовки проектних заявок на субвенцію з державного бюджету на розвиток інфраструктури обєєднаних територіальних громад виконкому Глобинської міської ради  під керівництвом заступника Глобинського міського голови Олександра Артюшенка.

Тепер залишається вчасно виконати передбачені заявками роботи і повністю використати передбачені кошти, а це 5 млн. 114,1 тис. грн. державних грошей.


Начальник відділу соціально-економічного розвитку та інвестицій

виконкому міської ради                                    Володимир Бондарь






















 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада