1 2 3
Завдання виконані Друкувати Написати листа
Середа, 26 липня 2017 12:56

Керівництвом міської  ради зверталась увага працівників  комунального підприємства громади на необхідність проведення робіт з розчищення територій прилеглих до залізничної зупинки «Черевані» та обочин і зупинок громадського транспорту по вулиці Дніпровській в м. Глобине від заростів бур’янів та дикорослої парості. Виконання цих робіт начальник КП «Глобинське» Анатолій Шаповал та інженер з благоустрою підприємства Олег Клімов взяли під особистий контроль.

Під час проведення  робіт з розчистки від  бур’янів та дикорослої парості залізничної зупинки «Черевані» та прилеглої території були не лише викошені бур’яни та видалена дикоросла парость, а й  очищено цю місцевість від сміття, яке недобросовісними жителями нашого міста стихійно викидалось на окраїни розташованої вздовж залізничної колії лісосмуги.

Чимало зусиль працівниками комунального підприємства було спрямовано  і до впорядкування обочини автошляху по вулиці  Дніпровській в м. Глобине. Тут в районі  бувшого населеного пункту Таранці, більше відомого в місті за старою назвою «Чапаєва» (до речі, згадування назви села Таранці для цієї частини міста було ще вживане в 1944 році, адже, саме за такою назвою населеного пункту зроблені записи в погосподарській книзі жителів  в Глобинській  тоді ще сільській раді) розчищено і зупинки громадського транспорту, як від трави і бур’янів,  так і від сміття, яке тут знаходилось.

Під час проведення перевірки стану виконання робіт і керівник комунального підприємства Анатолій Шаповал, і інженер з благоустрою Олег Клімов залишились задоволені результатами праці своїх  підлеглих. Адже, тепер не соромно  за в’їзд до міста зі сторони   автошляху  Кременчук-Хорол від села Опришки  та  створені кращі умови для тих,  хто користується залізничним чи міським пасажирським  транспортом.

alt

Начальник КП "Глобинське" Анатолій Шаповал та інженер з благоустрою цього ж підприємства Олег Клімов оглядають розчищений від заростів бурянів та дикорослої парості підхід до залізничної зупинки "Черевані" на окраїні в м. Глобине

alt

Ще зовсім недавно на зарослій бурянами та дикорослою паростю окраїні лісосмуги були численні купи сміття, які були прибрані та вивезені для утилізації глобинськими комунальниками

alt

Залізнична зупинка "Черевані"

alt

Територія  від вулиці Виноградної в м. Глобине в напрямку залізничної станції "Черевані",  після обкошування та прибирання від сміття, проведеного працівниками  з благоустрою  КП "Глобинське"

alt

Під час проведення розчистки працівниками з благоустрою КП "Глобинське"обочини вулиці Виноградної в м. Глобине

alt

А буває і так. Не встигли комунальники розчистити обочини дороги в продовженні вулиці Дніпровської, як якийсь нечемний місцевий житель тут же скидав  образані ним гілки  фруктових дерев  на одному із схилів  обочини дороги

alt

alt

alt

Доглянуті комунальниками обочини та зупинки громадського транспорту по вулиці Дніпровській в м. Глобине 

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада