1 2 3
Закінчено ремонт дороги Друкувати Написати листа
Вівторок, 11 липня 2017 14:02

Працівниками  ТОВ ВЕЛАРМ  10 липня 2017 року проведено основні  ремонтні роботи з  відновлення пошкоджених ділянок дороги по вулиці Космонавтів в місті Глобине. Протягом декількох днів було проведено значний обсяг робіт. Відфрезовані вибоїни, ями та інші пошкодження, що утворились були на проїзній частині вулиці, підготовлено їх до покриття асфальтобетоном, а  в окремих, найбільш пошкоджених місцях,   проведено укріплення обочин  дороги.

Після підготовчих робіт здійснено  і вкладання  асфальтобетону. При цьому його ущільнення проведено спеціальним  вібраційним катком, що дає змогу більш якісніше та надійніше проводити такі роботи.  Втім, не слід себе тішити, тим, що ця дорога тривалий час залишатиметься в доброму стані. Адже її загальний стан  потребує проведення не лише капітального ремонту, а й нових підходів до її реконструкції. Свого часу ця дорога при її будівництві у 80 роках минулого століття була розрахована на вантажні автомобілі до 12-15 тонн загальною масою. В той час як зараз  вантажні  автомобілі мають в декілька раз більшу  загальну масу.

До того ж і контролю за тим  чи витримують великовантажні автомобілі вимоги до обмежень їх руху в теплу пору року практично не має кому. А держава передати такі повноваження до органів місцевого самоврядування ніяк не наважиться. Тож і  залишається такий стан, що навіть в спеку великовантажні автомобілі руйнують ті дороги, що є та ті зусилля з їх ремонту, що проводяться, а відповідальності за це ніхто не несе.

Наступною на черзі в місті Глобине  з ремонту дорожнього покриття є вулиця Володимирівська. Теж, одна з основних магістральних вулиць,  з інтенсивним рухом автотранспорту  та значним навантаженням на проїзну частину.

alt

alt

Під час проведення відновлювальних ремонтних доріг проїзної частини вулиці Космонавтів в місті Глобине

alt

alt

Працівники відділу розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою  виконкому Глобинської міської ради разом з керівником підрядної організації - ТОВ ВЕЛАРМ оглядають відремонтовані ділянки дороги

alt

alt

Відремонтовані найбільш пошкоджені ділянки дороги по вулиці Космонавтів та загальний невтішний стан  асфальтобетонного покриття дороги по вказаній вулиці

alt

alt

Звісно, що такі ваговози, які постійнно рухаються по вказаній дорозі та не реагують на температурні обмеження руху в літній час  і весняно-осінню негоду,   активно руйнують дорожнє покриття вулиці


 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада