1 2 3
Проведено тендер на ремонт дороги Друкувати Написати листа
Понеділок, 10 липня 2017 08:51

Автомобільна дорога по  вулиці   Космонавтів   в    м. Глобине,   використовується як об’їзний автошлях для вантажного транспорту, що їде через наше місто. Тож, вона зазнає  великого навантаження, а враховуючи, що збудована була ще в 80 роках минулого століття і не розрахована на багатоваговий автотранспорт, який експлуатується зараз, то і відповідно має значні руйнування асфальтобетонного покриття. Щоб провести її поточний ремонт, який вимагає  більше чим півмільйона коштів за оцінками спеціалістів,   виконавчим комітетом Глобинської міської ради  було проведено  тендер на визначення підрядчика  з ремонту вказаної дороги.

Участь в тенедері взяло 5 учасників: ТОВ «Інтера-Строй», ТОВ «Виробничо-комерційна фірма «Професіонал», ФОП «Лисенко Сергій Олександрович», ТОВ «Євробуд-Індустрія» та ТОВ ВЕЛАРМ,  які надали   документи, що мали підтверджувати відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі. Тобто, до проведення робіт з поточного ремонту вулиці Космонавтів  в м. Глобине.

В результаті проведеного тендеру тендерним комітетом міськвиконкому було обрано для проведення ремонту будівельну організацію з м. Обухів Київської області -  ТОВ ВЕЛАРМ, пропозиції якої та надана технічна документація найбільше відповідали умовам тендерної закупівлі. Вартість робіт з поточного ремонту зазначеної дороги визначено в 516 тисяч гривень.

В даний час розпочато   роботи з ремонту проїзної частини вулиці Космонавтів: проводиться фрезування пошкоджених ділянок дороги та підготовка їх до асфальтобетонного покриття. Тож, зовсім скоро ця ділянка дорога буде відремонтована,  а водії отримають додаткові зручності для руху своїх автомобілів  по ній.

alt

alt

alt

Пошкоджені ділянки  проїзної частини дороги вулиці Космонавтів в м. Глобине

alt

Контроль за роботою підрядної організаці, яка проводить  ремонт дорожнього покриття по вулиці Космонавтів в місті Глобине здійснює провідний спеціаліст відділу розвитку житлово-комунального господарства тва благоустрою Глобинського міськвиконкому  Олександр Салабай (на знімку зліва)

alt

alt

Спеціаліст відділу розвитку житлово-комунального господарства тва благоустрою Глобинського міськвиконкому  Олександр Салабай  оглядає відфрезовані та підготовлені до покриття асфальтобетоном ділянки дороги по вулиці Космонавтів в м. Глобине


 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада