1 2 3
Заслухали звіт про роботу виконкому Глобинської міської ради Друкувати Написати листа
П'ятниця, 23 червня 2017 11:02

22 червня 2017 року відбулося чергове засідання виконкому Глобинської міської ради,  на якому було розглянуто  24 питання з життєдіяльності громади та розгляду звернень  громадян та юридичних осіб.

Проводив засідання виконкому Глобинський міський голова Станіслав Джусь.

В ході роботи виконкому,  було заслухано  звіт  керуючої справами міськвиконкому Наталії Четверікової про виконання плану роботи виконкому Глобинської міської ради за і півріччя  2017 року. Зокрема, за вказаний період було проведено 8 засідань міськвиконкому,   на яких було розглянуто 150 питань  з прийняттям відповідних рішень по них. На засіданнях розглядались питання  соціально-економічного розвитку,   галузі бюджету, фінансів та цін,   управління комунальною власністю,    житлово-комунального господарства, побутового,  торгівельного,  громадського харчування, транспорту і зв’язку,   галузі будівництва,   освіти, охорони здоров’я, фізичної культури і спорту,   регулювання земельних відносин та охорони навколишнього середовища,   соціального захисту населення та інші.

За звітний період до міськвиконкому надійшло 480 звернень громадян та 840 - від юридичних осіб, видано 5520 довідок громадянам в різні інстанції. Крім цього міськвиконкомом розроблено та подано на затвердження міським депутатам   програми соціально економічного розвитку: «Житло», «Безпечне місто», «Муніципальна підтримка ініціатив громадян Глобинської міської територіальної громади на 2017 рік» та інші. Проводились засідання адміністративної комісії, комісії з питань захисту прав дітей та ради опіки та піклування, які розглядали  надійшовши до виконкому міської ради звернення та матеріали та тендерного комітету.

На жаль, у  звіті керуючої справами міськвиконкому Наталії Четверікової були відмічені факти  низької активності  окремих членів міськвиконкому, які  не з’являються на засідання.  Тому, можливо,  є вже необхідність   звернення до сесії щодо внесення відповідних змін до складу міськвиконкому.

Члени виконкому затвердили звіт про роботу міськвиконкому за І-ше півріччя та прийняли план роботи на ІІ півріччя 2017 року.

На   засіданні   виконкому виступили  начальник відділу соціально-економічного розвитку та інвестицій міськвиконкому Володимир Бондарь про хід підготовки проектів регуляторних актів Глобинської міської ради в 2017 році, начальник відділу культури,  спорту,  сім’ї та молоді  Олександр Шайноги про стан виконання програми розвитку фізичної культури і спорту Глобинської міської територіальної громади на 2016-2020 роки, начальник відділу розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою Сергій Пономарьов щодо затвердження умов  проведення конкурсу з перевезення  пасажирів  на міському автобусному маршруті загального користування №1, адже дозвіл на міські перевезення по цьому маршруту закінчується 27 липня цього року.

Вперше заслухали члени виконкому звіт нового начальника комунального підприємства громади Анатолія Шаповала  про стан надання комунальних послуг населенню. Враховуючи, що Анатолій Леонідович очолює підприємство з 15 травня 2017 року,  члени виконкому сприйняли його звіт та оголошені ним проблемні питання і напрямки розвитку комунального підприємства,  в більшості,  як інформаційні.

Було   надано дозвілу ТОВ АФ «Мічуріна» на проведення свята Івана Купала в м. Глобине в суботу 8 липня 2017 року  з 17 до 23 години. Місцем проведення традиційно вже обрано Мічурінський став річки Сухий Омельник. Члени виконкому погодили  план святкових заходів по відзначення Дня молоді на території Глобинської громади.

Затвердили кошторисну частину проектних документацій на проведення капітальних ремонтів дорожнього покриття вулиць Бубнарівської в м. Глобине, Козацької в с. Пирогах, Шкільної в с. Бабичівка та капітального ремонту тротуару по вулиці Травневій в м. Глобине.

Члени виконкому Глобинської міської ради розглянули і інші питання порядку денного та прийняли по них відповідні рішення.

alt

Доповідає  про стан виконання плану роботи міськвиконкому за І півріччя 2017 року керуюча справами виконкому Глобиснької міської ради Наталія Четверікова

alt

Про стан виконання міської Комплексної програми розвитку фізичної культури і спорту Глобинської міської територіальної громади на 2016-2-20 роки інформує начальник відділу культури спорту сімї та молоді виконкому Глобинської міської ради Олександр Шайнога

alt

Вперше звітував про стан надання комунальних послуг населенню громади  новопризначений керівник  комунального підприємства громади Анатолій Шаповал

alt

alt

Члени міськвиконкому за роботою

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада