1 2 3
Літня пора у бабичівських школярів Друкувати Написати листа
Середа, 21 червня 2017 15:29

Літо – це пора незвичайних вчинків, нових вражень, пора нового яскравого життя. Літо – це окрема маленька республіка. І в цій порі своє місце незабутніх вражень зайняв і пришкільний табір відпочинку «Веселка», що  працював при Бабичівській ЗОШ І- ІІІ ступенів з 29 травня по 16 червня 2017 року. У таборі відпочивало 25 учнів початкових класів цієї  школи. Літній табір став справжнім джерелом позитивних емоцій, дружби, доброти та здоров’я.

Усю виховну роботу табору педагоги   спрямовували на те, щоб допомогти дітям розкрити свої творчі здібності, порозумітися між собою, пізнати один одного краще. Адже дитина – це скринька з фантазією, талантом, упевненістю в собі, її, просто,  потрібно вчасно відкрити.

Організація відпочинку передбачала різноманітні заходи, щоб забезпечити   можливість кожному вихованцю знайти своє захоплення, радісно весело та змістовно провести час. Для цього в таборі проводилися  дні художника, індіанців, спорту, моди, використовувались   різні форми ігрової діяльності: народні ігри, ігри-конкурси, квест, вікторини, ігри на місцевості, дні ігор та сюрпризів.  Велике зацікавлення викликали ігрові програми: гра-змагання «Веселі старти»; екологічні вікторини « У світі рослин», «Дивовижні тварини»;  веселі спортивні змагання «Дружба нас єднає».  Кожного дня було організовано розважальні програми: конкурси, вікторини, міні-концерти, спортивні змагання, музичні конкурси. Після основного заходу влаштовувалась дискотека, де діти могли вивчити нові рухи та вправлятись у   масових танцях. Тож, кожен день перебування в оздоровчому таборі приносив  для школярів безліч нових вражень та нових відкриттів.

За період роботи табору були проведені екскурсії до: природнього джерела в  с. Обізнівку; Устимівського ботанічного парку; історичного музею с. Турбаї. Не менш цікавою та змістовною стала поїздка в міжнародний День захисту дітей 1 червня на виставу в м. Глобине.

Режим дня відповідав потребам дитини, було гармонійно поєднано відпочинок та розваги, хвилини релаксації та активних дій. Обов’язковою вимогою було  дотримання школярами санітарно-гігієнічних вимог. Все це разом   сприяло відпочинку дітей, покращенню їхнього фізичного та морального здоров’я, згуртуванню учнівського колективу.

Спогади про перебування в літньому оздоровчому таборі при Бабичівській ЗОШ І-ІІІ ступенів надовго запам’ятаються школярам  безліччю  неймовірних вражень та отриманих ними яскравих емоцій.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Яскраві моменти відпочинку школярів в пришкільному оздоровчому таборі при  Бабичівській ЗОШ І-ІІ ступенів 

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада